33 hetes ikres kismama vagyok. Ha a lepényem 2. fokban érett, de a méhszáj zárt, mennyi idö mulva számithatok szülésre?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 22:31
1/3 anonim válasza:
szia ! egy gyereknél kb. 2-3 maximum 4 hét de nem hiszem hogy több ! sok sikert a babákhoz !
2/3 anonim válasza:
Ezt nem igazán lehet meghatározni. A lepény 33 hetes korban már átlagosan mindenkinél másodfokban érett szokott lenni. A méhszáj zártsága jó, de nem ad kiindulási pontot a szülés idejének meghatározására. Nálam a 39 héten szerdán délelőtt még teljesen zárt volt a méhszáj, a lepényem is másodfokban érett volt és péntek reggel spontán megszültem.
Az ikrek van hogy korábbn születnek, de vannak olyanok is akik teljesen időre jönnek a világra.
Pihenj sokat, és nagyon boldog babázást kívánok neked.
3/3 anonim válasza:
Ó én így még 2 hónapot bírtam. Végén túlhordtam 13 nappal :) Minden rendben lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!