Az lenne a kerdesem, hogy ha mostanaig nincsenek terhes
csikjaim, akkor mar nem is lesznek? Kb 10kg hiztam. Naponta
kenem magam, has, fenek, comb, ja es az oldalam is! 25hkm
11/31 A kérdező kommentje:
Probalok tenni ellene. Genetika nalunk ok. Anyunak se voltak csikjai, pedig o 30kg hizott velem is, aztan a tesommal is. Az elmult evben sokat fogytam, ami most mar vissza jott. Csikmentesen. De ha lesz, az se erdekel. Csak a fiam legyen egeszseges! Amugy az elso perctol otthon vagyok. Doki nem engedett dolgozni, mert ciszta volt a petefeszkemben. Meg hat meloba a korulmenyek nem eppen a legmegfelelobbek egy kismamanak. De mozgok eleget. Sokat setalok a kutyankkal. Ja es lepcsozok. 3.-on lakunk, es nincs lift...
A nagyobb súlygyarapodás tényleg csak kb. a 30. hét után kezdődik.
Akkor mi lesz veled, ha már most 10 kg-nál tartasz??
Ha így folytatod, nemcsak a csíkokat nem úszod meg, de szép zsírfelesleg fog rajtad maradni szülés után.
2014. jan. 31. 13:18
13/31 A kérdező kommentje:
Ja, mert direkt hiztam ennyit... Majd fogok koplalni terhesseg alatt, es szulok egy beteg babat... Nem minenkinek adatik meg, h osszesen 10kg hizzon. Az meg nem erdekel, h mennyi marad rajtam. A baba az elso!
Szia én egy 35 hetes kismama vagyok első babával. Eddig 10 kg-ot híztam, nincs csíkom, igaz a kezdetektől kenem magam babaolajjal. A 25. héten a megengedett hízás csak 6kg. Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a java még csak most jön! ( én 25 hetesen 5kg-nál tartottam)
2014. jan. 31. 13:23
15/31 A kérdező kommentje:
Mar banom h kerdeztem valamit... Mert csak tapasztalatokra voltam kivancsi, es nem okoskodo p...k buta szovegere. De gondolom a legokosabbak 30 kg hiztak... Es itt osztjak az eszet!
tényleg sok a 10 kg ennyi idősen..Én elsővel 18at híztam,de a 25.hétig kb. 4-et..a többi utána jött,szóval ezzel számolj..Másodiknál meg összesen 7-et..Elsővel szülés után lett pár csík,de néhány hónap alatt el is múlt,most a második után szintén van 1-2 csíkom,de remélem ezek is erre a sorsra jutnak,és eltűnnek.
Egyik alkalommal sem kentem semmivel,szóval én is a a genetikára szavazok,mert ez azért messze van a zebra hastól..
2014. jan. 31. 13:27
17/31 A kérdező kommentje:
Ja es az is nagyon erdekes, h itt mindenki 8-10kg hizott. Es hol vannak az anyukak, akik 20-30kg??? Amig az orvosom nem mondja, h sok, addig nekem itt nincs szuksegem okoskodasra! A magassagomhoz es a terhesseg elotti sulyomhoz epphogy nem is annyira sok. Minimum ket kg-val kevesebbnek kene lennem. A max hizas meg pont annyi amennyi vagyok.
18/31 A kérdező kommentje:
Az anorex anyukakra nem vagyok kivancsi. A tobbieknek nagyon szdpen koszonom a valaszokat!
senki nem bunkón osztja az észt...csak aki túl van már rajta,tudja,h még mi vár rád,és próbálnak segíteni...
Nem kell koplalni,senki nem mondta..de okosan enni pl lehet...én írtam,h elsőre 18-at,másodikra 7-et híztam...én is azt mondtam elsőnél,h dehát én nem zabálok,rendesen eszek,stb...Aztán kiderült a másodiknál,h mégsem...mert enni ugyan rendesen ettem,csak mellé az elenyészőnek tűnő nasi pl. nem elenyésző volt...(onnan tudom,h a másodiknál terhességi diabéteszem lett,ami ugye ch diéta..na nekem ezzel nem volt gondom,annyit kellett csak tennem,h elhagytam a cukros dolgokat...a kajám amúgy is rendben volt)
2014. jan. 31. 13:31
Nekem sem voltak csíkjaim végig. Aztán szülés után már láttam a hasam alján is, és a combomon oldalt. De terhesség alatt tuti nem voltak ott. Szerintem nekem is sz utcsó napokban lettek. A hasamat nyomták szülés közben, szerintem ez is lehet a ludas.
2014. jan. 31. 13:32
Kapcsolódó kérdések: