Kismamik! Hogy lehet megkülönböztetni mikor melyik testrészét nyomja ki a kicsitek?
34+4 vagyok.Babám nagyon aktiv.Örülök is neki.Nem tudom megmondani,hogy vajon mikor melyik testrészét nyomja ki
Ti tudjátok?Be van fordulva màr.
Annyira pontosan nem tudom de volt mar ra példa hogy konkrétan éreztem mi micsoda. A popija nyilván fenn van azt onnan.Ha ott rugást érzel az csak sarka vagy talpa lehet . Az oldalamon szoktam látni a térdét lejjebb a könyoökét de a kis öklét is éreztem mar beluül meg a labfejét ahogy olyan integetős mozdulattal ért hozzam.
A térde elég nagy és fájdalmas, a sarka meg kis hegyes és az a bordáim alatt szokott lenni. A könyöke nagyon pici és nagyon hegyes az ökleeg egy kis dio az nem faj. Van amikor lent érzek ilyen kis kopogás simogatást az tuti a tenyere. Na hát valahogy igy. Mivel mar ilyenkor nem forgolodik az utolso uhbol lehet tudni hol a háta a popsija buksija a többi meg ... mindig oldalt.
33+5hkm
Aztmondják ha oldalt van a láb ill ott rugdos akkor már be van fordulva. nekem is baloldalt van a lába és bizony fáj sokszor amit művel. fent meg jobb oldalt van popoja álltalában bár most szerintem a hátát nekifeszíti a lepénynek a melső falon bár a lepény miatt nem vagyok biztos benne. Csak onnan gondolom hogy most jobb oldalra is rugott igy ugy hejezkedhet el hogy pocakja kifelé vaggy befelé néz.
Nekem első baba és nem gondoltam hogy megbiron majd különböztetni. Szerintem a sok ultrahang amit láttam és közbe éreztem mit csinál igy be bortam később is azonositani. 1es
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!