Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudom megkülönböztetni...

Hogyan tudom megkülönböztetni a járványos hányingert (betegség okozta) a terhességi rosszulléttől?

Figyelt kérdés

nem hánytam, de 2 napja egész napos émelygésem van.

(6 hetes terhes)

2013. jan. 12. 15:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy hogy a hányásos vírus ,hasmenésel és lázal is jár. Viszont a terheségi rosszulét csak hányással és émelygéessel, én egésznap émelygek reggelente hányok :( . 6 hetes kismama :) Boldog Babavárást:)
2013. jan. 14. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Engem is érdekelne ez a dolog. Ma reggel furcsán hányigerem volt. Mintha valami nagyon rossz ízűt vettem volna a számba nagy mennyiségű nyálelválasztás indult be, és majdnem sugárban hánytam ki a sz ágyból (rögtön ébredéskor, erre keltem). De ténylegesen semmi ízt nem éreztem, csak a reakció volt olyan, mintha így történt volna. Hasam nem kavarog, nincs hasmenés sem.

Úgy hallottam, hogy a terhességi rosszullét elmúlik, ha valamit eszünk gyorsan. Úgyhogy gyorsan megvajaztam egy fél szelet kenyeret és megettem, és azonnal jobb lett.

Szerintetek lehetett terhességi rosszullét? Nektek milyen (volt)?

2013. jan. 19. 11:46
 3/5 A kérdező kommentje:

ha terhes vagy, lehet :)

azóta már hánytam, de rájöttem, hogy ez a terhességtől van, és nem betegségtől, hiszen lázam nincs, fejem nem fáj, csak az émelygés, hányinger.

még mindig egész nap émelygek, most is :(

alig tudok enni, szinte semmit sem kívánok. ma épp sós főtt krumpli lesz az ebédem tejföllel. de karakteres ízű ételek gondolatától is rosszul vagyok. igazából aztán legyűröm az ételt, és nem jön vissza, tehát lehet, hogy próbálkoznom kéne valami tartalmasabb ebéddel is.

2013. jan. 19. 11:50
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát ez az, hogy nincs tudomásom róla, hogy terhes lennék :)

A menzeszem pedig nekem alapból majdnem 2 hónapos. (Voltam vele dokinál, de negatív minden. Anyukámnak és nővéremnek is ilyen ritkán volt menzesze annak idején, nekik is negatív volt minden. Aztán szültek egy babát és a szülés után halál pontosan 28 napos menzeszük lett mindkettőjüknek, szóval valószínűleg velem is így lesz)

Lehet ma lesz egy köröm a gyógyszertárba :)

Alapvetően nem vagyok kétségbe esve, mert nem tini vagyok már. Vártam volna még 2-3 évet a baba projekttel, de ha az vagyok, akkor az vagyok, ez van :)

2013. jan. 19. 12:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi javítok, nem a menzeszem 2 hónapos, hanem a ciklusom :) Értelem szerűen :)
2013. jan. 19. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!