Kinek van magándokija és kijár SZTK-s rendelésre? Magánnál mi mennyibe kerül?
Mindkét terhességem alatt sztk-ba jártam, soha semmi gond nem volt. Bármit kérdezhettem, normálisan válaszoltak.
A 2. lányunk roham tempóban érkezett (az 1. császáros volt), a doki meg elkezdett apukával poénkodni, elmondta, hogy mi fog következni, stb stb. Ja, és miközben engem varrt, azt ecsetelte, hogy szar a világítás a műtőben, és mivel villanyszerelő a férjem, szerinte mi baja lehet... Uh-n is alaposak voltak, részletesen vizsgálták mindig a babát.
Én SZTK-ba szerettem volna járni, mert úgy voltam vele, hogy az a pénz amit a magánnak adnék jól fog jönni később a picinek, de olyan szinten csalódtam, hogy most magánba járok.
Elmentem egy kicsit sem félvállról vehető panasszal, amire nem tudott a doki mit mondani, amikor már többedszer visszakérdeztem hogy akkor ezzel mi legyen, csak vállat vont és azt mondta hogy szedjek Algopyrint...
Aztán amikor kérdeztem 14 hetesen hogy mi a következő vizsgálat azt mondta, hogy majd 30 (!!!) hetesen menjek legközelebb. Lazán kihagyta a 18 heti genetikai UH.-ot és a terheléses vércukormérést.. Itthon kellett utánanáznem mert gyanús volt hogy 16 hétig semmilyen vizsgálat nincs..
Ja, és volt, hogy 1 óra 40 percet vártam, előtte meg 10 percet. Szóval sosem garancia hogy mennyit kell várnod. És ez több doki volt.
Szóval a magán mellett döntöttem. Az ára nálam változó, attól függ mit csinál, 7 - 14 között van. Nem kellett egyszer sem várnom 2 percnél többet, minden nyavalyámat, aggodalmam meghallgatja, nincs az az érzésem, hogy siessek már, kedves és nyugodt :) Egyáltalán nem bántam meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!