28hetes kismamák, hogy vagytok? Hogy áltok a gyerek szobával? Mennyit híztatok? Pici neme meg neve meg van már?
Figyelt kérdés
2014. jan. 30. 13:16
11/13 anonim válasza:
Nekem sincs.Azért kérdeztem,hogy vajon ez mikor kezdődik? Vagy,ha eddig nem volt,akkor jó eséllyel meg lehet úszni? Mit gondoltok erről?
12/13 piroska és a farkas válasza:
Sziasztok, én a 31. hétben vagyok, és azért írok, mert a 28. és a 31. hét között / addig 6 kg-ot híztam / 3 kg jött fel, és a védőnő miután megtapogatott, azt mondta, hogy hát ez bizony mind víz... bár én reménykedtem benne, hogy esz, akkor is később, hát nem. Most extrán odafigyelek, h legalább az étrendemmel ne segítsem a vizesedést.
13/13 anonim válasza:
Köszi utolsó,ezek sajnos nem jó hírek :( 3 kiló víz 3 hét alatt,szép kilátások. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!