Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Volt valaki terhesség alatt...

Volt valaki terhesség alatt szemészeten a szülés miatt? Hogyan zajlik a vizsgálat? Sűrgős lenne.

Figyelt kérdés

Holnap megyek szemészetre hogy megnézzék szülhetek e természetes úton,a szemem nem befolyásolja e.-1,5 ös szemüveget hordok,szerintem nem lesz gond de ha kell a papír rola akkor kell nincs mese. A kérdésem az hogy hoguan zajlik a vizsgálat? Mert a rossz idő és távolság miatt kocsival gondoltam menni,de nem tudom cseppentenek e a szemembe valamit amitől esetleg nem fogok jol látni ogy nem tudok hazavezetni? Előre is köszi

33hkm

2014. jan. 29. 10:16
1 2
 11/13 piroska és a farkas ***** válasza:
Szia! nekem is kellett a vizsgálat, a számleolvasás vmi szemnyomás vizsgálattal kiegészítve. Azt mondták, alapvetően nem a dioptria dönt, hanem az erőlködés miatt ezzel a szemnyomásos dologgal kell tisztában lenni. Cseppentettek és fújtak is a szemembe, egyik sem befolyásolta kb 1 percnél tovább sem a közérzetemet, sem a látásomat.
2014. jan. 29. 15:22
 12/13 A kérdező kommentje:
oké köszi. Azért holnap leírom mi volt. Kíváncsi vagyok mostmár nagyon.
2014. jan. 29. 15:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Na hát siker,szülhetek természetes úton. Bejutottam elég hamar, táblát kellett olvasni aztán megultrahangozták a szemgoyom és ennyi. Nem volt sötétszobás kukucska sem cseppentés. Megkaptam a leletet és viszont látásra. Nem értette az orvos hogy mért küldtek, hisz se szemtengelyferdülésem, se fénytörés, a rövidlátás maga nem indokol ilyet. Én meg mondtam neki hogy nekem mindegy is de ha kérik a papirt muszály vagyok eljönni. Persze megértő volt meg megvizsgált .Csak csodálkozott. Azért köszönöm a sok hasznos választ.
2014. jan. 30. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!