Furcsán fáj a hasam alja már kb.2 hete. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
A fájdalmat valahol a fefázás és az izomláz között tudnám meghatározni a hasam alján. Voltam vele dokinál, de nem talált semmi problémát (nem vagyok felfázva, nincs hugyúti probléma, nincs hüvelyi fertőzés, semmi) a babával minden rendben van. 4x2 MGB6-ot szedek. Néha jobb, néha rosszabb, de nem igazán múlik. Volt másnak is hasonló? Ti mit csináltatok? 22km2009. dec. 5. 11:26
1/4 anonim válasza:
Nő a méhed, nyúlnak a szalagok, ennyi. Ha az orvos nem talált semmi problémát akkor te se hozz ki belőle többet:)
2/4 anonim válasza:
Nekem is így fájt a hasam pár héttel ezelőtt, kb. 2-3 hétig tartott, és az eredmény: duplájára nőtt a hasam. Magyarán ahogy nyúlnak az izmok, nő a poci, folyamatosan feszül, és ráadásul halad felfelé, így a többi belsőszervet is kezdi nyomni.
(30 hetes mami)
3/4 anonim válasza:
Ja! Utolsó vagyok. Nem csináltam semmit, mert ez egy természetes folyamat. Kicsit óvatosabban állj fel, a hirtelen mozdulatokat kerüld. Ha nem vagy ágyhoz kötve, sokat sétálj!
4/4 anonim válasza:
szia! én 28 hetes vagyok,és már kb két hete nagyon fája hasam alja,görcsöl,főleg ha sétálok,vagy mozgok és ha hirtelen mozdulok.az orvos azt mondta rá hogy ez ezzel jár,és azért vagyok táppénzen hogy pihenjek,próbáljam kiküszöbölni azokat a dolgokat amiktől ez van.tényleg lassan menj,ne mozdulj hirtelen,és ha lehet ne úgy húzd fel magad az ágyból mikor felkelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!