Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik héttől szoktak...

Hányadik héttől szoktak vásárolgatni a babának, ha semmink nincs?

Figyelt kérdés
2008. júl. 18. 14:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez sok mindentől függ pl.: anyagilag hogy álltok, shoppingolos vagy e, vagy inkább türelmes megfontoltabb.

Én az elejétől vásároltam mivel anyagilag nem állunk jól, így ha láttam akciós cuccokat, megvettem, szép apránként, most 32. hetes vok, és mindene meg van. Van aki babona vagy más okból a végére hagyja, és egyszerre vesz meg mindent.

szerintem sokkal jobb, ha elkezdesz nézelődni, hogy legyen fogalmad az árakról, minőségekről, mennyiségekről, miből mit és mennyit kell majd, aztán ha egy jó pár boltba elmész rájössz, hogy ezt itt, azt ott érdemes megvenni.

Remélem segítettem, tehát végülis nincs időhöz vagy bármihez kötve!

2008. júl. 18. 14:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Babonából megszokták várni a harmadik trimesztert. De persze ha kevés pénzből gazdálkodsz nem bűn ha korábban meglátsz valamit olcsón és megveszed.
2008. júl. 18. 14:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Mi most léptünk be a 12. hétbe, első baba, így semmink nincs. Már nagyon vásárolgatnék, de úgy vagyok vele, hogy megvárjuk még a 16. heti vizsgálatot is, és ha akkor is minden OK, akkor apránként, ahogy anyagilag tudjuk, megvesszük a dolgokat.
2008. júl. 18. 15:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha anyagilag jól állsz akkor is érdemes szerintem idejében elkezdeni gyűjtögetni a cuccokat. A végén már kedved, energiád sem lesz esetleg a vásárolgatásra. Meg ugyan ki bírja ki, ha meglát valami tuti kisruhát ne vegye meg, ha egyébként megteheti, nem? Én a 20. hét környékén kezdtem vásárolni, és még sok minden hiányzik, mert átalakítás volt nálunk és nem tudtuk volna hová tenni. Így a 36. héten már kicsit nyűg a nézelődés, mert értelmes, szép dolgokért messze kell menni olyan helyen lakunk. Úgyhogy nyugodtan vásárolj, ha nem vagy babonás, de ne vidd túlzásba..:-) szerintem lista alapján érdemes szétnézni.
2008. júl. 18. 16:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én úgy a 20. hét körül kezdtem, nem vagyok babonás, de épp költözködtünk és amíg nem volt hova tenni, addig nem vásároltam semmit. Utána viszont folyamatosan vettünk ezt-azt, egyszerre nagyon megterhelő lett volna. Meg mindig kerestem az akciós dolgokat, így olcsóbban is jöttünk ki.
2008. júl. 18. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!