A placenta mennyire fogja fel a magzat mozgásának az érzetét?
Figyelt kérdés
Nekem ott van a bába előtt a placenta. Sokan mondják akik hasonló időben járnak, hogy néha már kellemetlen ahogy ficankol a baba, de nekem nem. Én nagyon szeretem mikor mocorog és kellemes. 28hkm2014. jan. 28. 10:42
1/3 anonim válasza:
Nekem is melsőfali a méhlepényem,de kaptam már olyan rúgást,ami kellemetlen volt. :)
2/3 anonim válasza:
Nekem is ott van, teljes őszintén mikor beindul nekem kellemetlen csak lelkileg jó hogy megvan stb...
De szerintem függ attól is hogy kisfiú vagy kislány valahogy a fiúk már odabent keményebbek, legalábbis a lányom sokkal finomabb mozgású volt, és hallottam már ezt másoktól is.
3/3 anonim válasza:
Majd a 35.hét után térjünk vissza erre, hogy még mindig kellemes-e ;). Amúgy szerintem sem ettől függ, a fiamnál egyszer sem éreztem fájdalmat a mozgásainál, tök lusti volt, majdnem 4 kilóval született. Most a kislányomnál már a 30.héttől vannak olyan mozgások, hogy majd kiugrik a szemem, főleg este áll neki forogni. Mindkét gyerkőcnél hátsó fali a méhlepényem. A fiam nem fordult be faros volt, a lányom összevissza van még mindig, hol fejvégű, hol harántba fekszik...34 hetes kismama vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!