Kábítószerek ártanak a magzatnak?
Figyelt kérdés
Ismerősöm terhes lett. A barétja sűrűn (minden héten füvezik). Ma találkoztam a nődokival (közös orvosunk) és ő mondta hogy alig üti a baba méretei az alsó értékeket. A kábítószerek hatnak a babára?2014. jan. 27. 20:20
2/9 anonim válasza:
Hát én biztos, hogy csináltatnék drogtesztet az orvos helyében... :(
3/9 anonim válasza:
Most én értem félre?közös nőgyògyàszotok van és ő mondta hogy az ismerősöd babàjànak milyenek a méretei???mert nem tudom milyen orvos az aki kibeszéli a betege dolgait(orvosi titoktartâs)....az meg higy a kàbitòszer árt ez még kérdés???hàt....
4/9 anonim válasza:
Az,hogy a barátja füvezik,önmagában még nem jelent semmit. Ha nem a barátnőd közelében teszi,akkor nem lehet baj belőle,főleg,ha csak hetente. Ebből nem kell ügyet csinálni,ez csak fű,nem heroin és hasonlók. Mivel a barátnőd nem szív és gondolom (vagyis remélem),hogy a barátjának is van annyi esze,hogy nem akkor füvezik,amikor ott a szerelme,hasában a gyerekükkel,így kétlem,hogy emiatt lenne pici a magzat. Az én fiam is mindig kisebb volt a koránál,pedig egyikünk sem drogozik/iszik/dohányzik,egészségesen élünk. Ez szimplán genetika.
5/9 A kérdező kommentje:
KÖszi a válaszokat! Az orvos azért hozta szóba, mert ő kérdezte hogy használnak e valami szert. A barátnőm 2 hónap ismeretség után lett terhes a pasitól. (Nem tisztem megítélni). A pasi viszont évek óta füvezik.
2014. jan. 27. 21:11
6/9 anonim válasza:
Én változatlanul kétlem, hogy az orvos ilyet szóba hozott, ha igen akkor súlyos etikai kétségek merülnek fel vele kapcsolatban. Az orvosi titoktartást keményen veszik ám, így vagy nem igaz vagy nem a barátnőről van szó. Amíg a mama nem kábítószerezik addig nem lesz tőle baja a babának (hacsak nem korábban ő is keményen nyomta és nem fűvel). Egyébként is milyen kérdés ez, hogy a kábítószer árt-e a babának, szerintem erre még a 6 éves lányom is tudná a választ (miután elmondanám neki, hogy nagyjából mi is az a kábítószer)
7/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ennyire otthon a kábítószerekben, hogy melyik mire hat! Soha nem használtam és nem is érdekelt a téma.
2014. jan. 28. 11:02
8/9 anonim válasza:
hogy a kábítószer hathat e a babára? ezt te sem gondoltad komolyan ugye? :D ha dohányozni és alkoholt inni is tilos kismamáknak akkor mit gondoltál drogozni lehet? :D
ha az apuka füvezik és nem az anyuka, akkor meg a kérdés, hogy mellette e. mert ugye létezik passzív dohányzás... és a fűnek a füstje is ugyanolyan káros, mint ha passzív dohányos vagy (ergó szűretlenül tüdőzi le a szerencsétlen passzív fél..). szóval ha mellette füvezik, akkor igen, az is hathat a babára..
9/9 anonim válasza:
Figyi én sem vagyok drogos, de azért azt ugye tudod, hogy mi a kábítószer nem? ha igen akkor a kérdésedre is tudod a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!