4 hónapos terhesen nagyon könnyen kiborulok dolgokon, és abszolút nem bírom a stresszhelyzeteket munkában, már néha idegbaj kerülget, mondjak fel?
szia,
Először is bróbálj beszélni a főnököddel, hogy kisbabát vársz, hátha találtok megoldást.Fel nem kell mondanod, max. ha minden kötél szakad beszélj a nőgyógyászoddal, hogy írjon egy javaslatot táppénz ügyben amit a házidokinál kell leadnod, hogy fel tudjon venni táppénzre. Otthon talán nyugisabb a helyzet. Én is végig táppénzen voltam, bár nem igazán így terveztem. Vigyázz a babára, pihen sokat és semmi képpen ne stresszelj, hallgass sok zenét. Fő a nyugalom. :))) Sok sikert és boldogságot kívánok.
Szia! A munkáltatónak biztosítania KELL a terhes munkavállalója számára akár megváltoz(tat)ott munkakörülményeket, vagy akár más munkakörbe is áthelyezhet. Velem most ez fog történni. A főnököm átrak egy nyugis helyre!
Szerintem nem kéne felmondanod, de beszélned kéne a főnököddel. Végső esetben irasd ki magad. Az idegbaj nem tesz jót most neked, de főleg nem a babának és a terhességednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!