Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes terhesen menstruáció...

34 hetes terhesen menstruáció szerű görcs?

Figyelt kérdés
már 3-4 napja mindennap fájdogál a hasam,ez a mindjárt megjön érzés...nem olyan erős,hogy kapkodjak be rá gyógyszert de azért fekve is érzem az enyhe görcsöket:/ mi lehet ez szerintetek?mitől lehet?
2014. jan. 26. 16:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én napi 1500mg magnéziumot szedtem, amikor háziorvos asszisztense (nem mérvadó, tudom) azt mondta, hogy ők nem írják fel, mert ennyi már vékonyítja a méhnyálkahártyát és bajt csinálhat. Nem jártam utána, valószínűleg baromság, de magadtól ne emelj adagot, beszélj a dokiddal.
2014. jan. 27. 07:43
 12/15 anonim ***** válasza:
Valóban ne emelj magadtól adagot, mert 35. hétig lehet csak magnéziumot szedni utána már nem ajánlott, de utána ha ki is jön a baba már nem koraszülött. Én 3x2 Magnerot szedtem ha jól emlékszem az 1db 500mg volt.(20-28 hét között) Ennyit be lehet szedni (orvosi utasításra!) efölött ha szükséges még vénásan adnak magnéziumot, de ahhoz be kell feküdni kórházba.
2014. jan. 27. 08:02
 13/15 anonim ***** válasza:
vége lemaradt: magnéziumot nem kell íratni azt adnak vény nélkül is. Szerintem nem igaz, hogy bármit is vékonyít, hisz a koraszüléseket elsősorban ezzel próbálják kiküszöbölni és van aki egész terhessége alatt magnéziumon él. De abban tökéletesen igaza van mindenkinek, hogy jobb mindent először orvossal megbeszélni (nőgyógyásszal).
2014. jan. 27. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Az én orvosomnak is mondtam, hogy olvastam valami fórumon, hogy a 35. hétig lehet szedni a magnéziumot, jót nevetett és kérdezte, hogy miért, meg akarunk talán szülni 35 hetesen? És hogy ezt nem lehet túladagolni, plusz jót tesz a vérnyomásnak is.

Amúgy meg a 37.hétig még koraszülött lenne a baba.

2014. jan. 27. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ez is orvos függő (mint minden) az én dokim azt mondta 35. hét után ne szedjem mert gondot okozhat a szülésnél, 35. héten hagytam abba és 40. héten sem akart kijönni.
2014. jan. 27. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!