Menstruáció szerű görcs a hasamban és a derekamban mitől lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap délután kezdődött takarítás közben aztán ahogy múlt az idő egyre jobban erősödött mikor lefeküdtem este elmúlt azóta sem jelentkezett ez csak jósló lehetett vagy nyílik a méhszájam vagy én nem tudom2013. aug. 28. 06:39
1/2 anonim válasza:
Hány hetes vagy? Ha túl vagy a 30. héten valószínűleg jósló lehetett, emiatt nem kell aggódnod! Valaki már a 25. héttől szokott ilyeneket érezni, de az sem gond annyira. Azt általában nem szokta megérezni egy nő, hogy nyílik a méhszáj :-)Szóval szerintem minden oké.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 35 hetes vagyok.
Holnap megyek orvoshoz azért majd mondom neki.
Nem tudtam hogy a jósló ilyen sokáig tarthat olyan érzésem volt egész délután mintha menstruálnék.
2013. aug. 28. 07:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!