Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5. hétben elhalt terhesség...

5. hétben elhalt terhesség esetén ha kihagyom a műtétet mi történhet?

Figyelt kérdés
Nem elég, hogy elveszítettem , meg még műtsenek is meg? Nem hiszem, hogy lenen erőm végigcsinálni, nem fogom. Okozhat ez egészségügyi problémát? Többet nem szeretnék próbálkozni, feladtam a reményt.
2009. dec. 4. 18:08
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

légy szíves ne add fel!!!! menj el a műtétre, aztán ha letelt az idő, próbálkozz újból!!!!!

ne add fel!!!!!!!!!!! sikerülni fog! most borúsan látod, de holnap új nap lesz!

nem vagy most egyedül, ugye?

2009. dec. 4. 20:06
 22/27 anonim ***** válasza:
De legalább már sikerült teherbe esned. Tudom, hogy ez nem vigasz, mert elment a baba, de legalább megfogant már!!! Biztos, hogy sikerülni fog!!!! (sajnos van olyan akinek még nehezebb, mint neked, egyik ismerősömnek meg fog halni a kisbabája... Képzelheted hogy ő hogy érzi magát...) Fel a fejjel!
2009. dec. 4. 20:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Én írtam már neked 35 éves vagyok, nekem 9 hetesen történt a baj, most 30 hetes vagyok, első babánk lesz. Ne add fel!
2009. dec. 4. 20:48
 24/27 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is első baba lesz és 35 múltam. Nekem két vetélésem volt előtte. Az elsőt 10 hetesen a másodikat 6 hetesen veszítettem el. Utána volt egy műtétem a szív alakú méhem miatt, és most ismét babát várok 27 hetesek vagyunk. Soha ne add fel, hidd el sikerülni fog! Én is éreztem így magam,nagyon sok átsírt nap van a hátam mögött. Neked is lesz még babád, hiszen 38 évesen még nem a nyugdíjra készülsz!! Ez még nem olyan vészes, nálad idősebbek is szülnek egészséges babákat. Egyébként igen, okozhat problémát nem is kicsit, ha nem mész el a műtétre. Valóban belehalhatsz. Ne add fel a reményt azt soha nem szabad!!!
2009. dec. 4. 21:33
 25/27 anonim ***** válasza:
82%

Szia. Én 42 éves vagyok. Két év alatt 3x veszítettem. Az elsőt 5 hetesen. Nagyon véreztem, de nem mentem korházba. A következőt 2 hónap múlva 6 hetesen veszítettem el. Akkor nagyon görcsöltem és rettenetesen véreztem. Az ügyeletes idős doktorbácsi nagyon kért maradjak a korházban, mert elvérezhetek. Saját felelősségemre hazamentem, de a kocsi a ház előtt állt, hogy induljunk, ha elöntene a vér. Onnantól már csak 10-15 perc az élet, de mi 3 percre lakunk a korháztól...

A 3.-at 10 hetesen veszítettem el februárban. Akkor én is úgy éreztem, mint te most...Abortusz ellenes vagyok kislánykorom óta és most mégis ezen kell átmennem. Nem akartam a küretet, de végül sor került rá. Azt mondták a fertőzésre rámhet a méhem. Végül megvolt a műtét. Rövid altatásban végezte egy fiatal dr-nő, aki kb 6 hónapos terhes volt. Láttam rajta, hogy átérzi a helyzetem, és bíztam benne, hogy vigyázni fog. Nagyon gyors volt a fizikai felépülés...A lelki több időt vesz igénybe...

A férjem jó fiú, de nem tudott igazán mellettem állni, vígasztalni, nem éreztem hogy a baba elvesztése neki is fáj, talán csak engem féltett...Két barátnőm is a lelkembe gázolt jó szándékkal...Most 19+5 hetes kismama vagyok Bízok benne, hogy sikerül. Neked is fog.

Elkerülhetetlen a küret. Légy bátor! Ne add fel!

2009. dec. 5. 00:25
 26/27 anonim ***** válasza:
Ne add fel.Te egy bator no vagy, hidd el! A mutet kell hogy kitisztitsak a mehet, igy biztos legyen hogy a kovetkezo babo szepen megfogan. Tudom a fajdalom nagy most, de kepes kell legyel folulkerekedni rajta. En ugyanigy ereztem egy evvel ezelott. Es sokaig utanna, nem tudtam pici babara meg terhes nore nezni annelkul hogy a siras ne fogott volna el. Ido kell hozza. De ha szeret a parod es szeretnetek egyutt kisbabat ossze fog jonni meglatod. Csak ne add fel.
2009. dec. 5. 15:46
 27/27 anonim ***** válasza:

37 éves vagyok, az első babámat elvették 12 hetesen mert beteg volt, de még élt....szerinted én mit éltem át??? Ja! Az első terhességből első baba lett volna.

3 hónap szünet után azonnal összejött a lányunk, 30 hetes vagyok, és boldogan nézegetem a babakocsit, amit ma hozott haza a férjem...

Szóval nem szabad így gondolkodnod. Szomorú, hogy történnek tragédiák, de van egy örök mondás: "mindég nem eshet".

A műtétre meg feltétlenül be kell menned, mert ha nem tisztul ki a szervezeted, akkor a te egészséged bánja, és lehet, azután már tényleg nem kell többet próbálkoznod!

Rázd meg magad, műtesd meg magad, aztán soha ne nézz hátra!

2009. dec. 5. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!