5. hétben elhalt terhesség esetén ha kihagyom a műtétet mi történhet?
18:31-es! Gyönyörű a történeted, és remélem a kedves Kérdező is erőt merít ebből.
Nem igazán tudom mit mondhatnék, csak azt, hogy sajnálom, és fogadd meg az előttem szólók tanácsait.
Kívánom, hogy minél hamarabb enyhüljön ez a keserű fájdalom, és ésszerűen dönts, hogy aztán minél hamarabb újra várd a kis Angyalkádat.
Lehet, hogy kitisztultál szépen, akkor nem kell műtét. De ha az orvos műtétet javasol, azt nem poénból mondja, hanem mert szükséged van rá.
Ha nem egyezel bele, akkor a bennmaradt emberi sejtek hullamérgezést okoznak neked, aminek következtében meghalhatsz vagy jobb esetben begyullad a méhed, és el kell távolítani!
Nekem a 6. héttől volt a pocakomban halott baba, a 10. héten derült ki, de addigra már lázam lett, hányás-hasmenés..., vagyis a szervezetem már észrevette, hogy baj van, de elég sokára, így engem is meg kellett műteni.
Ekkor ecsetelték a dokik, hogy ilyen esetben mik a kockázatok, ezért tudom.
Ha anya akarsz lenni, már pedig, ha elvetéltél, ha nem, már az vagy!!!, és felelősséggel tartozol a majdani babáidért is!!! Tudom, hogy fáj, én is meg akartam halni utána bánatomban, de amint letelt a 3 hónap pihenőnk, újra próbálkoztunk, és elkezdtem vágyakozni a következő baba után. A fájdalmat csak a 2. baba tudja enyhíteni, eltörölni persze sosem, de lehetsz és leszel is mgé boldog.
A párodra is gondolnod kell, attól, hogy nemmondja, vagy nem látszik rajta, attól még ő is a gyermekét veszítette el.
Nem szabad butának lenni, az egészség a legfontosabb, hogy boldogok lehessetek!
Hánya olyan pár van, akik várnak, várnak, és még a vetélés sem adatik meg nekik???!!! Mit meg nem tennének egyesek azért, hogy csak 2-3 hétre is, de a pocakukban tudjanak egy kisbabát!? Tudom, morbid példa, de vannak, igenis vannak ilyenek! De nekik semmire nincs esélyük, mert nincs peteérésük, vagy a párjuk alkalmatlan, vagy méhük sincs! Neked mindez adott, - feltéve, ha elmész a műtétre (ha az orvos műtétet javasol)
Az önsajnálat, az önostorozás nem fog segíteni, attól minden csak rosszabb lesz, és így is épp elég rossz és fájdalmas a léleknek, nemde?
14 hetes kismama
Mindent leírtak előttem.
Én már csak azért drukkolok, hogy legyen még elég erőd ahhoz, hogy ezt végig csináld és újra készen állj arra, hogy egy piciny lénynek te legyél a mindene!
Nekem még nincs gyerekem, az első lett volna :((
(egyik válaszoló)
Nagyon sajnálom, ami veled történt! Tudom mit érzel, én is átestem ezen, és igenis nagyon nehéz volt, de az élet megy tovább, és soha nem szabad feladni!!! Én is sokat sirtam, szomorkodtam, de nem szabad önsajnálatba esni! Nagyon fontos a pozitiv gondolkodás!!! Sokaknak az első terhességnél sajnos ez történik, hogy a baba elmegy, és azt mondják, hogy ekkor erősödik meg a méhed, és felkészül a következő terhességre! Ne hagyd el magad, igenis erősnek kell lenned, és ne add fel a reményt!!! Én sem adtam fel, te se tedd!!!
39+2 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!