Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A rosszullétek mikkor múlnak...

A rosszullétek mikkor múlnak el? Utalhat a gyermek nemére?

Figyelt kérdés

Minden tapasztalat érdekel.

A babóért mindent, csak ezzek a fránya hányingerek, meg a reggeli hányások ne lennének. Az arcbőrőm is patanásos lett, olyan helyen ahol azelőtt sosem volt. Érdekelne, hogy aki tapasztalt a terheség elején ilyeneket, mikkor érezte, hogy a tünetek enyhülnek, és lánya vagy fia lett?

2008. júl. 18. 10:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsot, megprobálom őket.
2008. júl. 18. 12:35
 12/14 anonim ***** válasza:
mindkét terhességem alatt hánytam kb 16dik hétig.két szép fiam van:)
2008. júl. 18. 13:10
 13/14 anonim ***** válasza:
Az elso terhessegemnel hanytam17hetig aztan sajnos elveteltem.most a masodikkal vagyok terhes es meg 26hetesen is hanytam,azota nem,de azota is hanyingerem van mindig,es az etvagyam is rossz,az elso fiu lett volna es ez is az.33hetes kismama
2008. júl. 18. 14:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem 4 héten keresztül volt hányingerem, elég durván. Lányom lesz.Valaki azt mondta nekem egyszer, hogy a lányok már itt sem férnek össze az anyjukkal :) Persze ez csak vicc:)

üdv.: 38 hetes kismama

2008. júl. 18. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!