Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A rosszullétek mikkor múlnak...

A rosszullétek mikkor múlnak el? Utalhat a gyermek nemére?

Figyelt kérdés

Minden tapasztalat érdekel.

A babóért mindent, csak ezzek a fránya hányingerek, meg a reggeli hányások ne lennének. Az arcbőrőm is patanásos lett, olyan helyen ahol azelőtt sosem volt. Érdekelne, hogy aki tapasztalt a terheség elején ilyeneket, mikkor érezte, hogy a tünetek enyhülnek, és lánya vagy fia lett?

2008. júl. 18. 10:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
7 hetes és 5 napos vagyok.
2008. júl. 18. 10:35
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az elsö babámmal végig rosszul voltam terhesség alatt.Most a 2.-at várom és az ég világon semmi bajom!:)Ja az elsö kislány lett erröl még sajnos nem tudjuk mi lesz.Azt szokták mondani minden terhesség más
2008. júl. 18. 10:37
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Bár ez mind csak babona, de nálam bejött. 18. héten mozdult meg a bébim, addig folyton hánytam naponta többször is. A dokim és a védőnőm is azt mondta, hogy kislány lehet, mert a tapasztalatok szerint a nők akkor hánynak :) Bejött, csajszink lesz, de mint írtam, erre nem lehet alapozni. Lehet, hogy valaki éppen kisfiúval hány ugyanúgy.

Szép babavárást!

2008. júl. 18. 10:38
 4/14 anonim ***** válasza:
|gy van, minden terhesség más! Valaki egyáltaláűn nincs rosszul, valakinek ahogy a nagykönyvben meg van írva a 12. hétig jelentkeznek a rosszullétek, valaki mge az egész terhessége alatt. az meg, hogy milyen nemű lesz a babád az elején még semmi jelből nem tudható meg, fogsz hallani olyanokat pl. ha csúcsos a hasad akkor kisfiú lesz, d ezer példa van rá, hogy ez nem igaz! Szóval 100 százalákra majd csak ha kibújik tudod meg, ill. ha már az UH-n is megmutatja magát előbb.
2008. júl. 18. 10:40
 5/14 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy, csak egészséges legyen, mint ahogy sokan írják, de a férjem inkább kislány párti.
2008. júl. 18. 10:41
 6/14 anonim ***** válasza:
Én 20 hetes vagyok a kisfiunkkal, sosem hánytam még az elején sem, de gyakran volt hányingerem, gyomorégésem. Most is gyakran előfordul, hogy egy pillanat alatt megundorodom valamitől amit egy napja még kívántam és hányingerem lesz. Szóval ez szerintem változó. Nekem a sós ropi vált be. A pattanásaim kb a 11-12 hét körül elmúltak.
2008. júl. 18. 10:53
 7/14 A kérdező kommentje:
Olvastam, hogy akik reggelente hánynak azoknak kisebb az esélye a vetélésre. Nem gondolok már a vetélésre, hisz a természet tudja a dolgát, és ha a baba maradni akar akkor úgy is marad:) viszont sok ismerősőmtől hallottam hasonló jellemzőket, és többségében bejött a népi babóna a gyermek nemével kapcsolatban.
2008. júl. 18. 10:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Én a 12-13. hétig iszonyú rosszul voltm és kisfiam született. A barátnőmnek meg semmi tünete nem volt és neki is kisfia született. Tehát ez semmire nem utal, hogy mennyire vagy rosszul. De kitartás, általában ezek a rosszullétek a 12. hét körül megszünnek, nagyon ritka ha tovább tart.
2008. júl. 18. 11:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekem nem volt russzullétem soha.Sőt a hasam se volt csúcsos mégis kisfiam született.Nem akarták ellhinni sokan,hogy fiam lesz mert nem olyan formályú volt a hasam,de az ultrahangon már 16hetesen láttuk a kukacát.

11 hetes már

2008. júl. 18. 11:46
 10/14 anonim ***** válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy én a 6.héttől egészen a 16-18.hétig hánytam, reggel-délben-este..szóval egész nap...semmi nem maradt meg bennem, nem is híztam semmit. Aztán elmúltak a rosszullétek, híztam is 10kgot. :D Ja, és az első 2uh szerint kislány, de elmentünk 4D-re és ott a doki azt mondta, kisfiú!!Hát ma is megyünk 4Dre és remélem most már tényleg kiderül mi a neme:D Amúgy a rosszullétekre nagyon jó a gyömbér, (megveszed mondjuk a tescoban, 2-3karikát belefőzől a teádba és azt iszogatod egész nap. Vagy ihatsz Canada Dryt, az is gyömbéres, csak az hízlal. Próbálj meg még hideg enyhén citromos vizet inni. Nagyon szupi!!!Próbálkozhatsz még Kólával az is jó. Reggel mielött felkelsz az ágyból benyalsz egy pohárral...és végül a normaflore-t ajánlanám még. (patikában kapod meg, kismamák is ihatják) Remélem jobban leszel!!!Boldog babavárást!!!31hetes kismama
2008. júl. 18. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!