Szerintetek mikor lesz vége a h1n1es infuenzának?
Figyelt kérdés
vajon ez az influenza is tavaszra lecseng ugymond, mint a szezonális influenzák is eltünnek? hasllott vki erről vmilyen infot? én 17 hetes vagyok, még nem oltattam be magam/unk...2009. dec. 4. 11:00
1/7 anonim 

válasza:

Akkor lesz vége, amikor lehül a levegő minuszra és a vírusoknak nem kedvez már a lanyha hőmérséklet.
2/7 anonim 

válasza:

Ez a kérdés tegnap is volt. Nem kéne mindennap feltenni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/7 anonim 

válasza:

Állítólag több hulláma lesz, decemberben az első.Sztem ez már az. Aztán a klasszikus influnezás időszak, január-február környéke.Dokitól hallotam, és ugyanezt olvastam az ANTSZ honlapján.Ezért is oltattam.
4/7 anonim 

válasza:

2-3 évet mondanak, míg talán lecseng. Amúgy meg teljesen mindegy milyen idő van, mert nagyon ellenálló...
Szerintem oltass ne kockáztass!
25 hetes kismama (oltva tegnap óta)
5/7 anonim 

válasza:

Mire a lakosság nagyrésze beadja a derekát, és sikerül az oltások nagyrészét beadni.
6/7 anonim 

válasza:

a vírusok mínusz ötvenvalahány fokig köszönik szépen elvannak... állítólag májusig tart majd, mert ugye ez a fajta influenza nem csak a hideg időben terjed...
7/7 anonim 

válasza:

Én a TV-ben hallottam,hogy január közepén fog tetőződni a járvány!Még sokáig sajnos...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!