Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet baja a babának? Valaki...

Kriszti_1206 kérdése:

Lehet baja a babának? Valaki volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Üdvözletem mindenkinek.Egy olyan nagyon fontos kérdéssel fordulok mindenkihez hogy végre sikerült és a férjemmel babát várunk.Igaz még az elején vagyunk 8+2 hét.Sajnos Meniére-betegségben szenvedek aminek a kellemetlen vele járója hogy állandóan kell gyógyszert szednem (betahisztin) voltam több neurológusnál és mind mást mond a terhesség alatt való gyógyszer szedéséről.Nagyon félek hogy a babának valami baja lehet tőle.Viszont a gyógyszer elhagyása után 2-3 nappal kiszáradás miatt kerülök kórházba mert annyira szédülök és hányok.A valódi kérdés az lenne, hogy van olyan aki szedett bármit a terhessége alatt?Valaki hasonló tünetekkel vagy betegséggel?Mekkora esélye lehet annak hogy beteg lesz a babám?Bármi történjék is megtartom csak az aggódom.Köszönöm.
2014. jan. 23. 21:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok :)

Nem tudom hol laksz, de ha Bp-en vagy fel tudsz utazni akkor ajánlom Hajdú Krisztinát. Nagyon profi!!!!! Ne sztk-s genetikai tanácsadásra menj. Vagy menj el arra is majd.

Szerintem ha más gyógyszer nincs és már megoldás akkor biztos szedned kell. Hiszen, ha nem szeded akkor kórházba kerülsz stb. az sem hiszem hogy jobb lenne, lehet többet ártana, mintha szednéd a gyógyszert.

2014. jan. 31. 12:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Már kértem időpontot egy magánorvoshoz Győrbe.Nekem csak az elérhető onnan ahol lakom de mindenki őt ajánlotta.A megyei kórház nőgyógyászati osztályvezető főorvosa és a genetika a specialitása.Február 11-én tudok hozzá menni.Addig marad az izgulás de csak finoman. :)
2014. jan. 31. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!