Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap 12 hetes leszek, és...

Holnap 12 hetes leszek, és szinte az összes tünetem megszünt, normális?

Figyelt kérdés
Eddig nagyon hànytam, de lassan megszünt, a mellem se fáj már. Aggodom mert sokat voltam beteg mostanàban.
2014. jan. 23. 07:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Örülj neki!Nem kötelező hogy terhességi tünetei legyenek az embernek.Nekem 3 terhességem volt egyiknél sem volt semmilyen tünet.
2014. jan. 23. 08:05
 2/5 gabszem ***** válasza:
12 hetes korra a legtöbb nőnek elmúlnak a tünetek. nekem a 10.héten elmult és a szülésig kutya bajom se volt.
2014. jan. 23. 08:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én a 11 hétben vagyok, de nekem is határozottan jobb a közérzetem. Voltam dokinál, minden renben volt, ezért gondolom, hogy normális a jelenség :-)
2014. jan. 23. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Van már egy lányom, vele vègighánytam a 9 hónapot, ezért is aggodom
2014. jan. 23. 08:38
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem minden terhesség egyforma. Anyumnak három gyereke van, nővéremmel semmit nem érzett, csak akkor gyanakodott terhességre, amikor szétrepedt rajta a nadrág egy lehajlásnál. :D (A menzesze nem volt rendszeres). A bátyámmal végighányta a 9 hónapot. Velem az első három hónapban kívánós és aluszékony volt, de rosszullétei nem voltak. Egy barátnőm pedig szintén ugyanabban van, mint Te. Ő most 14 hetes terhes, és a 13. hétbe lépve szinte napra pontosan megszűnt nála a reggeli émelygés és a fájdalomig menő mellfeszülés.

Ne aggódj, minden rendben! :)

28N

2014. jan. 23. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!