A 9-10. héten semmi tünetem. Eddig is csak mellfeszülés volt, de már az is szinte megszűnt, néha fájdogált a pocim, de már ezt sem érzem. Feltétlenül bajt jelenthet a tünetek szűnése? Majd csak 3 hét múlva kell mennem a következő uh-ra.
Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 09:40
1/5 anonim válasza:
Szia
Nekem semmilyen tüneteim nem voltak és itt van a 3 hetes babám
2/5 anonim válasza:
szia! nyugi, nekem sem volt semmi tünetem. 39hetes
3/5 anonim válasza:
Nekem csak a mellem fájt (most is) és nagyon ritkán volt émelygés. Nem baj ha nincs sok tünet, örülj neki! :) Persze ha aggódsz, akkor menj el egy uh-ra és megnyugszol. Én is aggódós voltam és még most is aggódok (17.hét) de nem lesz semmi baj!
Boldog babavárást!
4/5 anonim válasza:
szia! Örülj neki ha jól vagy!!! Élvezd ki!! Nincs semmi baj.
Boldog babavárást
5/5 anonim válasza:
Biztos ,hogy minden rendben van!!orulj neki hogy jol vagy!èn most lèpek a 8.hètbe ès szinte minden nap hànyok!:(èn meg ezèrt aggodom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!