Kismamák akik majus vegere vagy junius elejere varjatok babatokat hogy vagytok? Kisfiatok vagy kislanyotok lessz? Nevet mar kitalaltatok? Vasarolgattatok mar babanak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 21:59
11/12 anonim válasza:
Szia! Én Június 25.-re vagyok kiírva de pontosan nem tudták megállapítani, azt mondták plusz minusz két hét. Még a nemét nem tudjuk majd jövőhéten megyünk a 4D-s babavízióra, akkor remélem már megtudjuk. Már megvettük neki a kiságyat pelenkázóval, babakocsit, mózeskosarat meg ha találok olyan aranyos semleges nemű ruhácskát akkor azt nem birom ott hagyni. Ha fiú lesz nekem a M.Dominik név tetszik ha lány akkor M.Alexa. :-)
12/12 A kérdező kommentje:
En is Alexa vagyok :)
Mi megtudtuk, hogy kislanyunk lessz :-)
Abban a percben az ultrahangon en tudtam hogy a kislanyom Zoé Alexa lessz! Annyira a fejembe rögzödött ez a név!
Már hihetetlenul varom hogy megszulessen :-)
2014. febr. 12. 12:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!