Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák akik majus vegere...

Kismamák akik majus vegere vagy junius elejere varjatok babatokat hogy vagytok? Kisfiatok vagy kislanyotok lessz? Nevet mar kitalaltatok? Vasarolgattatok mar babanak?

Figyelt kérdés

2014. jan. 21. 21:59
1 2
 11/12 anonim válasza:
Szia! Én Június 25.-re vagyok kiírva de pontosan nem tudták megállapítani, azt mondták plusz minusz két hét. Még a nemét nem tudjuk majd jövőhéten megyünk a 4D-s babavízióra, akkor remélem már megtudjuk. Már megvettük neki a kiságyat pelenkázóval, babakocsit, mózeskosarat meg ha találok olyan aranyos semleges nemű ruhácskát akkor azt nem birom ott hagyni. Ha fiú lesz nekem a M.Dominik név tetszik ha lány akkor M.Alexa. :-)
2014. febr. 11. 17:53
 12/12 A kérdező kommentje:

En is Alexa vagyok :)

Mi megtudtuk, hogy kislanyunk lessz :-)

Abban a percben az ultrahangon en tudtam hogy a kislanyom Zoé Alexa lessz! Annyira a fejembe rögzödött ez a név!

Már hihetetlenul varom hogy megszulessen :-)

2014. febr. 12. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!