Ez most ugye nem terhesség?
Jelenleg nem tartok ott, hogy gyereket szeretnék, szóval aggódom, hogy ez terhesség-e?
Mostanában nagyon meghíztam,a melleim is nagyon, nem érzem jól magam, ólyannyira.Menstruációm volt, teszteltem is, ami negatív volt.De mostanság annyiszór hallani, hogy nem veszik észre a terhességet, hogy már nagyon aggódom, esetleg valami becsúzhat?Védekezünk is, nagyjából 90%-ban, ritkán , rövid időre esik meg, hogy megszakításos módszert alkalmazunk. A másik,hogy elég olcsó terhességi tesztet használtam.
Lehet, hogy hülyén hangzik az egész és kicsit túlzásba viszem a parázásommal,de túl sok sztorit hallottam az észrevétlen terhességekről.
Tehát ezek után, lehet terhesség jele a hízás?
90%-ba védekeztek...tehát 90% hogy nem váglak képen...nah? biztonságban érzed magad ettők?
Lehet méhen kivuli terhesség amiben elvérzel (meghalsz),ugyhogy jobb lenne ha orvos látna és nem vaktában kérdezetsz idegeneket.
Szia!
A méhen kívüli terhességnél ugyanúgy pozitív lenne a teszt, csak olyan fájdalmaid lennének, hogy észrevennéd. Szóval emiatt nem kell aggódni.
Ha minden hónapban van menstruációd és a teszted negatív, akkor nagyon valószínűtlen, hogy állapotos lennél. Ha hirtelen hízást és mellfájdalmat tapasztalsz, az simán lehet valamilyen hormonproblémától, ezért nem ártana ezt először háziorvossal megbeszélni. Belátása szerint továbbküld a megfelelő szakorvoshoz. Viszont a 90%-ban megfelelő védekezés ahhoz vezet, hogy hónapokig agyalsz, hogy terhes vagy-e és elrontod-e a saját, a barátod és a szüleitek életét egy nem várt/ nem kívánt terhességgel, abortusszal, vagy gyermek felnevelésével. Megéri???
Persze, nem éri meg. tisztában vagyok vele.100% os lesz a védelem
Újra teszteltem , negatív, gondolom, megnyugodhatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!