Egészségesen szeretném meg szülni a babámat?
5-6 hetes terhes vagyok, mit tegyek h egészséges legyen a baba? volt már nekem 1 vetélésem,1 éve : pajzs mirigyeim pozitivak,.Mit egyek ? pl..Mit csinályak h ne legyen gond.
Stb.
Meg halgatok bár mit
Mondjuk írj helyesen
5-6 hetes terhes vagyok, mit tegyek,hogy egészséges legyen a baba? Volt már nekem 1 vetélésem,1 éve : pajzsmirigyeim pozitívak,.Mit egyek ? pl..Mit csináljak, hogy ne legyen gond?
Meghallgatok bármit.
A pajzsmirigy és a vetélés (amennyiben hormonális oka volt) problémáját orvos tudja kezelni.
Annyit tudok tanácsolni mint minden más kismamának, hogy a magzatkárosító anyagokat (alkohol, nikotin, koffein, gyógyszerek, drogok) maximálisan kizárni a terhesség, szoptatás idejére, ill. egészséges táplálkozás, esetleg magzatvédő vitamin szedése. Figyelni a szervezet jelzéseire, sok pihenés, kevés stressz.
ne igyál alkoholt, ne cigizz, kevesebb koffein mirelit, sok zöldség , tiszta hús...
Élj rendesen ne betegségként kezeld...
pajzs mirigyeim pozitivak
Ez nálad mit jelent? Gyulladás? Túlműködés? Alulműködés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!