El szabad mondani már most, hogy terhes vagyok? Még csak a 4 hétben vagyok és babonás is vagyok egy kicsit ezért nem tudom, hogy ezt már mondhatom a barátaim előtt vagy várjam meg a 12. hetet?
miert ne szabadna? ha nem birod magadban tartani, mond el!!oszd meg az oromodet mindengkivel:-)
gratulalok!!
26 hetes kismami
Ilyenkor az ember legszívesebben az egész világnak elmondaná a boldogságát, ez természetes. A te döntésed, hogy mikor mondod el, nincs rá jó recept, de azt be kell kalkulálnod, hogy az első 12 hét bizonytalan...
Mi csak a 12. hét után jelentjük be.
Üdv. 10 hetes kismami
Én 31 hetesen még senkinek se mondtam, a párom kürtölte világgá :)
De szerintem is várj egy picit, ez még korai nagyon, főleg ha babonás vagy.
szia! ha rám hallgatsz,még vársz egy picit! én tavaly,a pozitív teszt után rögtön mondtam mindenkinek! aztán amikor 9 hetesen elmentem a dokihoz,akkor közölte,hogy ödémás a magzat,és meg kell szakítani a terhességet! szóval millió meg egy probléma fennállhat sajnos,és azt már egyáltalán nem volt olyan nagy öröm újságolni,hogy mégsincs semmilyen baba! most 6 hetes vagyok,és csak a szüleim tudják,még anyósomék sem! jövőhéten megyek orvoshoz,de ne tudd meg,hogy mit érzek most! rettegek! remélem tudtam segíteni! boldog babavárást!
szia!
Szia!
Nem vagyok babonás, de az emberben mégis ott van a bizonytalanság, én már lassan 15 hetes leszek, de nem kürtölöm világgá, ami persze jól esne. A munkahelyemen azonnal meg kellett mondanom, mert veszélyes közegben dolgoztam, akkor voltam 5 hetes, azonnal el is jöttem tp-re. Szerintem még várj egy picit, de a családban miért ne mondhatnád?!
Boldog babavárást!
14 hetes kismama
Szerintem azért várj pár hetet, mert ha történik valami a babával, akkor ....
Nagyon jó érzés az emberek öröme ha elmondod nekik a jó hírt, de a sajnálkozást nehéz elviselni.
A mi babánk a 12.heti uh-ig csak a mi kis titkunk volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!