Kismamák hova jártok kikapcsolódni?
sehová.
itthon vagyok egész nap
a párom dolgozik én pedig pakolászgatok a lakásban, neten olvasok a terhességről, kisbabáról, cuccokat nézek a kicsinek.
nagymamámékhoz és apukámhoz szoktam elmenni, ha a párom nem dolgozik akkor vele mozizni szoktam, nézelődni a boltokban, vásárolni vagy csak valahová beülni ebédelni.
Sajnos a barátaim nagy része elfordul tőlem, ahogy terhes lettem, ezért ők szóba se jöhetnek mint szórakozási, kikapcsolódási szempont..
Egyébként wellnessezni és kirándulni én sem mehetek, jórészt feküdnöm kell, mert kímélő pihenésre ítélt a dokim.
18 hkm
séta, mozi, színház, kiállítás, múzeum
itthon meg rengeteget olvasok és állandóan filmeket nézek, zenét hallgatok - készülök arra az időszakra, amikor ezt valószínűleg nem tudom majd megtenni.
26 hkm
Heti 3-4x suli délután(3.szakmámat tanulom,hogy baba után is legyen hová vissza mennem)
Emellett: kikapcsolódás az,hogy úszni járok heti 1-2x délelőtt.Én is netezek elég sokat,aminek azért haszna is van,mert nagyon sok jó dolgot találok kevés pénzért a babának.Illetve a bababútort újítom fel éppen.Az is kikapcsolódás :-)
Havonta egyszer rendelünk pizzát,az az extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!