Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek volt már néha fájdalmas...

Kinek volt már néha fájdalmas a rugás?

Figyelt kérdés
a kisbabàm nèha egymàs utàn ugyan azt a pontot kèpes megrugni nagyon erössen ès màr fàj nèha a 3dig utàn a rugàsa.volt valakinek ilyen erös babåja?hogy viselkedett kèsöbb a hasban meg aztàn a születèse utàn?kèt òränkènt aktivkodik nagyon,eddig kisfiút mondtak meg pont nemtom hàny hetes vagyok,mert 3rom szülèsi dàtumom van.kb 21-22 hkm

2014. jan. 20. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
ja még annyi hogy szeret nekem is ugyanoda rúgni,és ott lehet valami ideg mert már néha ugy fáj mintha vágnának épp. Aludni se hagy 4 napja, 1-30tól 3ig rugdos akármit csinálok. Hihetetlen hogy kislány lesz..10es voltam
2014. jan. 20. 19:24
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nívós egy egyetem, főiskola lehet, ahol 5-ös diplomát adnak ki ilyen embereknek:D:D:D

Min. a szakdolgozatodban lehúznak,mert még ha valami matekagyú zseni is vagy, akkor is nézik a helyesírást és már nem maximális a pontod és nem 5-ös a jegy. Innen pedig a zárójegy sem. Bár némelyis iskola tényleg csak arra hajt, hog ytucatjával engedje ki a diplomás idióta, analfabétákat. Aztán meg az "okos" diplomások csodálkoznak, hogy mindenütt szemberöhögik őket és nem kellenek sehová sem.

Na mindegy, "hagyuk", ahogy te mondanád:D

2014. jan. 23. 07:49
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12-es: Szerinted milyen ötös diplomája lehet? 20 éves!!! Nem is végezhetett még az egyetemen. Azt sem tudja mi az a diploma. Se fogalmazni, Se helyesen írni nem tud. Persze ő van felháborodva.
2014. jan. 23. 08:15
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem akarlak bántani, de ha ide kiírsz egy kérdést, figyelj oda, hogy ilyen hibák ne legyenek benne:

"3. után a rúgása"

"3 szülési dátumom" (bár ez utóbbi elég magyartalan)

2014. jan. 23. 15:27
 15/15 A kérdező kommentje:
szerintem halgassatok,majd ha suli mellett dolgoztatok volna 10orät meg a suliba 8 szakmai orät leültetek volna ès hazaèrtetek ès tanultatok meg èp hogy 5orät aludtatok volna,hogy ne anyätok tartson el hanem ti magatokat ruhäval,bulival meg mindennel.ès most 20èvessen fözöl,mosol,takaritasz meg terhesèged elöt a fèrjedel megesküdtèl.butorokat vettem hogy modern helysèget teremtjek a babàmnak.ès mindenki büszke ràm a suliba strèber voltam,versenyekre järtam,meg mèg a melo mellette.mondja el ezt valaki 20 èvesen ugy hogy a szülei is szèpen keresnek ès èn mèg is sajät låbära ält.enyi
2014. jan. 23. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!