Lattatok az elobb az m1-en a Czeizel Endrevel es Szonyi Laszlo szulesz nogyogyasszal keszult beszelgetest?
Figyelt kérdés
A szulesz-nogyogyasz elmondta, hogy par hettel ezelottig ellenezte a h1n1 elleni vedooltas beadasat, de 2 hete volt egy szakmai konferencia, ahol az osszes jelenlevo szulesz egyetertett, hogy szukseges a terhesek beoltasa. Czeizel is azt nyilatkozta, hogy ha kell irasba is adja, hogy feltetlenul kell az oltas, mert ha jelentkezik is mellekhatas (az csak az oltas helyen borpir, vagy egy kis allergia) nem okoz akkora problemat, mint a legyengult immunrendszeru terheseknek a 39 fokos laz es a tudogyulladas. Orulok, hogy lattam ezt a musort, teljesen megnyugtatott, es eloszlatta a keetsegeimet.2009. dec. 2. 22:16
21/23 anonim válasza:
Én sehol nem olvastam ilyet,hogy a 12. hétig ne lehetne oltatni!Az ANTSZ honlapján sem írják!
22/23 anonim válasza:
9.46-osnak köszönöm a választ! (az első trimeszteres kérdező)
23/23 anonim válasza:
Ma mondta az orvosom, több helyen írom már, hogy a 16. hétig NE oltassunk, utána már nem jelent kockázatot a magzatra!!! A fejlődés azért nem a 12. héten áll le vigyázba, mert nekünk a naptár 12-t mutat... Én hallgatok rá, 16. hét után oltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!