Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lattatok az elobb az m1-en a...

Lattatok az elobb az m1-en a Czeizel Endrevel es Szonyi Laszlo szulesz nogyogyasszal keszult beszelgetest?

Figyelt kérdés
A szulesz-nogyogyasz elmondta, hogy par hettel ezelottig ellenezte a h1n1 elleni vedooltas beadasat, de 2 hete volt egy szakmai konferencia, ahol az osszes jelenlevo szulesz egyetertett, hogy szukseges a terhesek beoltasa. Czeizel is azt nyilatkozta, hogy ha kell irasba is adja, hogy feltetlenul kell az oltas, mert ha jelentkezik is mellekhatas (az csak az oltas helyen borpir, vagy egy kis allergia) nem okoz akkora problemat, mint a legyengult immunrendszeru terheseknek a 39 fokos laz es a tudogyulladas. Orulok, hogy lattam ezt a musort, teljesen megnyugtatott, es eloszlatta a keetsegeimet.
2009. dec. 2. 22:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Láttam én is. Örülök neki én is, mert eddig sehol nem volt így ennyire egyértelműen levezetve miért kell.

Kérdező! Mennyi idős terhes vagy?

2009. dec. 2. 22:20
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Én megnézném, segítenétek hol találom!
2009. dec. 2. 22:30
 3/23 anonim ***** válasza:
51%
Nem láttam sajnos, melyik műsorban volt? Hátha ismétlik. Mondjuk Czeizelről nagyon rossz véleményem van, végülis Csernobilról is azt mondta anno, hogy nem árt a magzatnak, meg a Mokkában is tényekkel és kutatási adatokkal nem alátámasztott dolgokat nyilatkozott a H1N1-ről, de ennek ellenére kíváncsi lettem volna a riportra.
2009. dec. 2. 22:35
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A lap alján jobb oldalt újra lehet nézni. Mekkora veszélyben vannak a kismamák? Riport-ra kattintva!

2009. dec. 2. 22:39
 5/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt szintén elérhető.

2009. dec. 2. 22:40
 6/23 anonim ***** válasza:
Köszönöm.
2009. dec. 2. 22:52
 7/23 anonim ***** válasza:
53%

Csernobil tényleg nem ártott a magzatoknak. És ez mérhető, bizonyítható. A gyermekkori pajzsmirigyrák urgott meg a tízszeresére, de azok körében, akiket bármilyen mértékben is ért a sugárzás, semmit sem nőtt a fejlődési rendellenességek vagy vetélések aránya a többi emberhez képest.

Egyébként ugyanez igaz Hirosima és Nagaszaki túlélőire is. A sugárzás miatt sérült ivarsejtek kiválogatódtak, nem vettek részt a fogamzás folyamatában, el se jutottak odáig. Csakj az egészséges ivarsejtek jutottak el a fogantatásig. Az ő körükben sem nőtt a fejlődési rendellenességek és vetélések aránya.

Ugyanez igaz a sugárkezelt rákbetegekre is, akiket az USA-ban évekig figyeltek a kezelések után. Sőt, még a sugárkezelt terheseknél sem nőtt ez az arány. A radioaktív sugárzásnak ugyanis van egy küszöbdózisa, ami alatt még nem, azaz NEM figyeltek meg magzati elváltozást, ez pedig 150 sugáregység. (Összehasonlításképp: egy hasi röntgen csupán 10 sugáregység.)

2009. dec. 2. 22:57
 8/23 A kérdező kommentje:
13+3 hetes km vagyok. Czeizel szerint a 4. honapban a legveszelyesebb a magas laz. Rendellenesseget okozhat a babanak. Tehat nem kerdeses tobbe, oltatni kell.
2009. dec. 2. 23:12
 9/23 A kérdező kommentje:
bocsi elirtam. A 4. honapig.
2009. dec. 2. 23:14
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok. Én 25 hetes. Ha lehet holnap oltatom be magam én is. Minden jót NEKED is kérdező!
2009. dec. 2. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!