Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Érdemes ilyenkor orvoshoz...

Érdemes ilyenkor orvoshoz menni, vagy várjak még?

Figyelt kérdés
Utolsó mensitől számolva elvileg ma vagyok kereken 5 hetes terhes (dec 15-én jött meg). Két tesztem pozitív, az egyik pénteki, a másik mai, ez láthatóan erősebb is. A kérdés az lenne, hogy ha 27-én megyek orvoshoz, amikor ha minden igaz 6 hetes és 1 napos leszek, tehát már a 7. hét, az jó, vagy korán van még? Első babánk, azért vagyunk ilyen tanácstalanok :) Előre is köszönöm a válaszokat :)
2014. jan. 19. 14:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem az orvossal, 2 hét múlva megyek, azt mondta, Femibion 800-at szedjek. Biztos megkattanok még 2 hétig :D
2014. jan. 20. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha semmi gond nincs, akkor ki kell várni. Addig is ne egyél semmi olyat, ami nyers tojást, vagy nyers húsokat tartalmaz. Majonézben van nyers tojás, néhány süteményben és kerülni kell pl a kolbászt (nyilván nem a sült kolbászt, hanem azt, amelyik füstölve van, mert az is nyers hús). Csak vezetékes vizet fogyassz. Ha csirke, vagy sertés húst eszel nagyon figyelj, hogy jól át legyen sütve. Ezen kívül a mogyoró nagy mennyiségű fogyasztása később a babánál allergiát okozhat.

Ezeket mondta a védőnő nekem.

Figyelj arra, hogy ne cipekedj, és ne erőltesd meg magad picit sem.

2014. jan. 20. 12:33
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, figyelek majd! :)
2014. jan. 20. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!