Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lenne egy kicsit összetettebb...

Lenne egy kicsit összetettebb kérdésem, a 12. heti ultrahang előtt mi és hogyan?

Figyelt kérdés

Keresgettem itt a kérdések között de hozzám hasonlót nem találtam.

Az a helyzet hogy lassan 11 hetes leszek és olyan gondom van hogy ugye a védőnőt és a háziorvost fel kell keresni, eddig oké. Csak nekem a bejelentett lakcímem nagyon messze van a tényleges tartózkodási helyemtől ami nincs a lakcím kártyán. addig amíg nem kapom meg az új kártyát amin szerepel ez a címem elmehetek a védőnőhöz és a dokihoz? illetve a házi orvos ad nekem a laborba beutalót vérvételre és EKG-ra, igaz? vagy ez hogy van, messze vagyok a családtól és első gyerek....elvesztettem a fonalat. köszönöm a segítséget.

2014. jan. 18. 23:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen! Nálam is ez volt, a tartózkodási helyed a lényeg, legalább is a védőnőnél. Az orvost azt nem tudom, de a védőnőnél így van.
2014. jan. 19. 00:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Háziorvost szabadon lehet választani. Akárhová bemész, és megkérdezed, h bejelentkezhetsz-e hozzá. Lehet ott is ahol laksz, vagy bárhol, ahol szimpi egy doki. Teljesen mindegy, mi van a lakcìmkártyán.

A védőnőt nem lehet szabadon választani, mindig az a hely számìt, ahol életvitelszerűen élsz. Akkor is, ha nincs rajta a lakcìmkártyán még ideiglenes lakóhelyként sem. Nálam is ìgy van.

2014. jan. 19. 00:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, a háziorvos küld laborba és EKG-ra, de a háziorvoson kìvül az sztk-s nőgyógyász is tud adni beutalókat. (Bár az sztk-ban viszont legtöbbször csak akkor fogadnak, ha oda tartozol lakcìm szerint.)
2014. jan. 19. 01:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Magándokihoz járok aki leletet adott amire felírta hogy milyen vizsgálatok kellenek, gondolom ezt kell majd elvinni a háziorvoshoz. a másik. hogy 12+5naposan akarok menni genetikai vizsgálatra. a bejelentkezésnél csak időpontot adnak, így a dokim honnan fogja tudni, vagy hogy tud készülni rá hogy nekem kell 4d-s uh illetve az ekkor szükséges vérvétel hogy zajlik. vagy akkor nem a doki magánrendelésére kell mennem hanem normális orvosi időben a kórházba? ez hogy megy? köszi
2014. jan. 19. 01:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!