Lenne egy kicsit összetettebb kérdésem, a 12. heti ultrahang előtt mi és hogyan?
Keresgettem itt a kérdések között de hozzám hasonlót nem találtam.
Az a helyzet hogy lassan 11 hetes leszek és olyan gondom van hogy ugye a védőnőt és a háziorvost fel kell keresni, eddig oké. Csak nekem a bejelentett lakcímem nagyon messze van a tényleges tartózkodási helyemtől ami nincs a lakcím kártyán. addig amíg nem kapom meg az új kártyát amin szerepel ez a címem elmehetek a védőnőhöz és a dokihoz? illetve a házi orvos ad nekem a laborba beutalót vérvételre és EKG-ra, igaz? vagy ez hogy van, messze vagyok a családtól és első gyerek....elvesztettem a fonalat. köszönöm a segítséget.
Háziorvost szabadon lehet választani. Akárhová bemész, és megkérdezed, h bejelentkezhetsz-e hozzá. Lehet ott is ahol laksz, vagy bárhol, ahol szimpi egy doki. Teljesen mindegy, mi van a lakcìmkártyán.
A védőnőt nem lehet szabadon választani, mindig az a hely számìt, ahol életvitelszerűen élsz. Akkor is, ha nincs rajta a lakcìmkártyán még ideiglenes lakóhelyként sem. Nálam is ìgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!