13hetes 1 naposan ezek jók?
CRL : 67 mm
BPD : 27 mm
NT : 2,3 mm
Nálunk ez így nézett ki:
CRL: 6,84
BPD: 2,05
NT: 1,65
Szóval azt gondolom nincs "köztünk" sok eltérés, nekem azt mondták tökéletesek az értékek
nekem 13 hetes uh-n crl 63 mm, bpd 22 mm, Nt 1,6
mindkettőnké normális, a crl annyira nem mérvadó még ilyenkor mert nem tudják a baba korát napra pontosan. Az NT-d a tartományon belül van, úgyhogy no para. :) boldog babavárást
:) genetikai uh-n vtam ma nem mondott a doki semmit csak a szívhangot hallgathattam meg ,elég mogorva egy pasi volt,itthon néztem meg az eredményt.
köszi. :)
azért mondom h tökéletes mert 11-13.hétig van asszem a genetikai uh nekem 12+1en nézték. 13hetesen tartományon belül vagy 1-3 ig az Nt és ez a lényeg. nekem am Crl 64mm Nt 1,7mm Bpd 26 volt. 1es voltam
31hkm
Én magándokihoz járok, hogy ne kelljen órákig várnom, az orvos normálisan válaszoljon nekem, bejöhessen velem a férjem és adjanak képet. Elég szomorú egyébként, hogy bár fizetem a TB-t, ingyen mégsem jutok hozzá ilyen alapvető dolgokhoz :( najó, erről ennyit.
A CRL, BPD nem számít semmit, azért mérnek ülőmagasságot (CRL=fejtől fartőig) mert a babó teljes hosszát fizikailag szinte képtelenség lemérni magzatpózban. Így nem releváns, lehetnek eltérések, a nagykönyv szerint egy 13+1 baba CRL mérete 70 mm kellene hogy legyen, de még +- 1, 1,5 centi is bőven belefér. Majd behozza a maradékot. Az NT-d jó és ez a lényeg.
Nálunk bejöhet apuka is (SZTK) viszont sokszor nincs UH (kép meg sose), állítólag a TB 9hónapra 4UH-t támogat, vagy valami ilyen hülyeséget hallottam. Mi 4D-s ultrahang Centerben voltunk, ott (ugyan megkérik az árát), de 25perces UH "mozizás" volt, kaptunk cd-n képeket illetve egyet kinyomtatva és egy negyed órás zenés dvd-t.
24+4hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!