Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Sikerült éles 4D képeket...

Sikerült éles 4D képeket készíteni a babájáról akinek a mellső falon tapadt meg a lepény?

Figyelt kérdés
Úgy hallottam, hogy a lepény miatt homályosak a képek. Igaz ez?
2014. jan. 18. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nálunk egysze sem. A 19. héten simán bemászott a lepény mögé. A 30. héten befúrta az arcát a lepénybe. Esetleg próbálkozzatok a 24-28. hét között. Hátha... : D
2014. jan. 18. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Mi a 28.héten voltunk, és addig, amíg nem kapcsolta be az orvos a szívhangot, tökjó képek lettek, amikor meg bekapcsolta, a babánk eltakarta a kezével az arcát, és onnantól kezdve le sem vette onnan a kezét. :)

Szóval nem sok képünk lett.

Ez nagyon függ attól, hogyan fordul a baba, volt előttünk egy pár, akit haza is küldtek, mert hiába ivott kólát és evett csokit, nem mozdult át a babája.

2014. jan. 18. 18:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Mi 25. héten voltunk. Elég homályos képek lettek mert teljesen belenyomta az arcát a lepénybe.
2014. jan. 18. 19:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem mind a kettőnél (vagyis a harmadiknál is :) csak vele még nem voltam) mellső fali a lepényem, de a képek jók lettek.
2014. jan. 18. 20:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Mi 21. héten voltunk. Lettek jó képek, de valóban nehezebb így. Azt mondják mellső fali lepénynél ajánlott 26 hét előtt menni, mert utána már nagyon betakar.
2014. jan. 18. 20:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Mellsö fali lepényem van.a 18 és 28hetesen voltunk 4D-n nagyon szép képek lettek,de a 28hetes jobb volt,mert ott már nagyon szépen látszódott az arca :)
2014. jan. 18. 23:04
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekünk szuper képek lettek! Pedig hason feküdt, arccal befelé és popsival kifelé, és így is szuperek lettek a képek.Most voltunk 2 hete, 30 hetesen. Nekem is mellsőfali a méhlepényem.

Amúgy ez nagyban függ a szonográfustól is.

Velem nem etetett csoki, nem kellett tornáznom, csak oldalt feküdtem és úgy uh-zott, igaz mozgattuk a pocim az uh fejjel,hogy a pofiját is lássuk és sikerült.

4 éve is voltam uh-n, akkor sokkal rosszabb minőségű képeket kaptunk, ott csokit kellett ennem, és guggolnom, de az semmit se ért, minőségre is most 100-szor jobb képeket kaptunk, és mennyiségre is, 40 db-ot.

2014. jan. 19. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen nekem sem kellett rugóznom meg ennem. Hanem oldalt feküdtem vagy háton vagy másik oldalamon :)
2014. jan. 19. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!