Sikerült éles 4D képeket készíteni a babájáról akinek a mellső falon tapadt meg a lepény?
Mi a 28.héten voltunk, és addig, amíg nem kapcsolta be az orvos a szívhangot, tökjó képek lettek, amikor meg bekapcsolta, a babánk eltakarta a kezével az arcát, és onnantól kezdve le sem vette onnan a kezét. :)
Szóval nem sok képünk lett.
Ez nagyon függ attól, hogyan fordul a baba, volt előttünk egy pár, akit haza is küldtek, mert hiába ivott kólát és evett csokit, nem mozdult át a babája.
Nekünk szuper képek lettek! Pedig hason feküdt, arccal befelé és popsival kifelé, és így is szuperek lettek a képek.Most voltunk 2 hete, 30 hetesen. Nekem is mellsőfali a méhlepényem.
Amúgy ez nagyban függ a szonográfustól is.
Velem nem etetett csoki, nem kellett tornáznom, csak oldalt feküdtem és úgy uh-zott, igaz mozgattuk a pocim az uh fejjel,hogy a pofiját is lássuk és sikerült.
4 éve is voltam uh-n, akkor sokkal rosszabb minőségű képeket kaptunk, ott csokit kellett ennem, és guggolnom, de az semmit se ért, minőségre is most 100-szor jobb képeket kaptunk, és mennyiségre is, 40 db-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!