Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső fali lepény, leér a...

Mellső fali lepény, leér a méhszájra. Nagy baj?

Figyelt kérdés
2014. jan. 9. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Attól függ,hány hetes vagy. Szülésnél probléma, de ha még a terhességed elején jársz, egyáltalán nem biztos, hogy így marad. Nekem is leért a méhszájra az első harmadban, aztán feljebb ment.
2014. jan. 9. 10:54
 2/8 A kérdező kommentje:
20 hetes
2014. jan. 9. 10:56
 3/8 anonim ***** válasza:

Ha így marad, nem szülhetsz hüvelyi úton, és ha lesznek erősebb jóslóid a végén, amikor nyílik a méhszáj, okozhat vérzést.

Nem vagy veszélyben sem te, sem a baba, de ha bármi rendelleneset tapasztalsz (vérzés elsősorban) akkor ettől lehet.

2014. jan. 9. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen.Nagy baj nincs, de sokkal jobban kell vigyáznod magadra mint a többieknek, mert sokkal könnyebben leválik a méhlepény, ami súlyos vérzést és vetélést okozhat.De szerintem erről a dokid tájékoztatott már.
2014. jan. 9. 12:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem 17 hetesen teljesen elfedte a méhszájat, egyszer véreztem is, mondták hogy szigorú fekvés. 2 héttel később már csak megközelítette pár mm-re, de nem érte el, azóta nem kell feküdnöm, minden rendben. Azt mondta az orvosom hogy azért ne kezdjek el nehéz fizikai munkát végezni, mert még 25 hetesen rám néz, de biztos feljebb megy még. A 28. hétig mehet feljebb, neked is feljebb fog, remélem sokkal és nem lesz gond :)
2014. jan. 9. 12:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Véreztem is. Korhazba vok 2 napja. Csak nemtudom meddig :-\
2014. jan. 9. 12:30
 7/8 anonim ***** válasza:

Szia.

Hogy vagy azóta? Javult a méhlepény helyzete?

Nekem múlt héten vették észre hogy részben fedi a méhszájat, egyelőre csak kímélnem kell magam de azért aggódom...

16hkm

2014. jan. 27. 23:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Szia. 2 hét mulva már jó helyen van a lepény. Minden rendben. Sztem te se aggódj!
2014. febr. 1. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!