Ezt megoldható valahogy? 20 éves vagyok, várom első babómat. Még iskolába járok, párom ilyen közmunka keretében indított képzésen van. Több lent.
Összes bevételünk mindennel együtt is max. 90e. forint, emellett van egy kis lekötött pénzünk, amiből a házunkat kell felújítani. A ház használható területe 30nm, szoba-konyha-fürdőszoba. Illetve, be tudunk építeni egy kis főzőkonyhát így az első pár hónapban egy szobában lennénk a picivel, utána mi kiköltöznénk az étkező-nappaliba. A rezsi ahogy számolom, nem lenne több havonta télen sem 25e. forintnál. Meg lehet oldani valahogy mindezt? Csak kételyeim vannak, de semmiképp nem akarom a babámat elvetetni!
Köszönöm.
20/L
A ferjem nagyapja is azon nott fel, soha nem birt semmilyen tejtermeket fogyasztani 2 eves kora utan, es hamar elhunyt vastagbelrakban. Ez most akkor reprezentativ? Egy-egy?
pubmed.com, onnan lehet tajekozodni. sztorikbol nem.
Sziasztok.
Én komolyan nem értelek titeket miért kell ezt a szegény lányt lehurrogni. Ha valamit meg kell oldani megfogják!!!!!!! Én 22 éves vagyok és hugom pedig 2 éves, sajnálatos tragédia miatt édesanyám elhunyt mikor 5 hónapos volt,születése óta én jártam be a korasz.osztályra én vagyok a gyámja és nagymamámmal neveljük. Mégse volt ugy sose hogy sehogysem lett volna!!!!!! mi is megìgényeltük a rendkívüli és rendszeres gyermekvédelmi segélyt... nem "ciki" ezeket megìgényelni. Nekem 2 szakmám érettségim van..nem korhoz kötött az "anyaság". talpraesettnek kell lenni és mindent meg kell tenni hogy a gyermeknek jó élete legyen.
jelenleg mi is párommal babát várunk vagyis babákat mert ikreink lesznek, és cseppet sem gondolom ugy hogy fekelőtlenek lennénk. a pénzügyi dolgok csak ránk tartoznak,de én azt javaslom kedves Kérdező ne hallgass senkire légy talpraesett nem másoknak kell eldönteni neked mi a legjobb!
szép napot.
A
utolsó, azért a te esetedet ne vedd már egy kalap alá a kérdező esetével!
Te teljesen már juttatásokat kaphatsz, igényelhetsz mit ez a 20 évesen megesett leányka! Pl. a húgod kap árvaságit, a kérdező gyereke nyilván nem fog, tehát erre nem alapozhat!
Ha eddig kijöttetek 90e-ből akkor a babócával is meg fogjátok oldani.
A sok negatív hozzászóló ellenében sok sikert és egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!