Ezt megoldható valahogy? 20 éves vagyok, várom első babómat. Még iskolába járok, párom ilyen közmunka keretében indított képzésen van. Több lent.
Figyelt kérdés
Összes bevételünk mindennel együtt is max. 90e. forint, emellett van egy kis lekötött pénzünk, amiből a házunkat kell felújítani. A ház használható területe 30nm, szoba-konyha-fürdőszoba. Illetve, be tudunk építeni egy kis főzőkonyhát így az első pár hónapban egy szobában lennénk a picivel, utána mi kiköltöznénk az étkező-nappaliba. A rezsi ahogy számolom, nem lenne több havonta télen sem 25e. forintnál. Meg lehet oldani valahogy mindezt? Csak kételyeim vannak, de semmiképp nem akarom a babámat elvetetni!
Köszönöm.
20/L
2014. jan. 17. 22:34
1/59 anonim válasza:
hát nem is tudom. Ahogy te érzed! A 90e az meg p*csafüst.
2/59 anonim válasza:
Innentol most mar meg KELL oldanotok, ha megtartjatok.
3/59 anonim válasza:
Ha ennyi pénzből megéltek akkor fejet hajtok előttetek.
Még 1 embernek is kevés ennyi pénz ha rezsit meg mindent fizetnie kell:(
4/59 anonim válasza:
A hozzáállásod jó, a párod hogy látja? Van egy hivatalos minimum, ami ahhoz kell, hogy a gyermekjólétisek ne akarják állami gondohásba venni addig esél telen, hogy állást kap a párod? A védőnő mit mond? Ő majd segít pld ruhákhoz jutni, stb. Szüleitek?
5/59 A kérdező kommentje:
Igazából mi is későbbre terveztük, védekezés mellett maradtam várandós. Olyan helyen élünk, ahol csak a villanyt kell fizetni, vezetékes gáz nincs, a palack havi 6000Ft, a villany nemm több 12e.-nl. Víz pedig bejelentett fúrott kút, évi szinten kell fizetni érte, az se túl sok. A fűtés fával megoldott, azt papírosan olcsón szerezzük, tüzépről.
2014. jan. 17. 22:46
6/59 anonim válasza:
Harman 90e-bol nyomorogni fogtok. Minek vallaltatok gyereket, ha a ti fneketek is kilog a nadragbol..?
7/59 A kérdező kommentje:
Szüleim közül egyedül édesapám él, akinél ott lakik nővére a három éves picivel, pénzbeni ellátást tőle nem tudok kapni. De ruhákat ők adnak, azzal nem lesz semmi gondom. Párom elfogadta a döntésemet, ő is szeretné a babócát, szeretne apuci lenni, hisz már elég idős. Munkalehetőség viszont nagyon kevés van, de talán márciusban el tud menni dolgozni. Párom édesapja nagyon idős, maximum vigyázni tud a gyerekre, de semmi több. Sajnos.
2014. jan. 17. 22:50
8/59 A kérdező kommentje:
Eddig mindig megéltünk, minden hónapban! Úgy, hogy ebben a hónapban vettünk házat magunknak. Igaz, ez nagyon nagy szerencse volt. Mindig maradt pár ezer forintunk következő hónapra úgy, hogy nem nyomorogtunk, ritkán még ettünk pizzériában is.
2014. jan. 17. 22:52
9/59 anonim válasza:
Szerinted mennyibe kerul havonta egy baba?
10/59 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok, mennyibe kerül egy baba, nem kell ecsetelni. Ha nem lesz anyatejem, akkor sem fog CSAK tápszert kapni, ezt leszögezem. Most jöhetnek a lepontozások. Kecsketej, higítva vízzel, meg tápszer. A pelenka is drága, tudom jól, de olcsóbb, ha én mosom a pamutpelenkát példának okáért. Ezt is megtenném a babámért, és azért, hogy jobb körülményeket teremtsek neki.
2014. jan. 17. 23:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!