6+1 hetes babánál mi volt látható az ultrahangon? Szívhang volt már? Mekkora volt a baba? Valaki esetleg kései peteéréssel?
9. Köszönöm az infókat. Sajnálom hogy nem sikerült csatolni.
10. Neked is köszönöm!
14. Köszönöm az infókat! Remélem minden rendben lesz és már lesz szívhang is, akkor nagyon nagy kő esne le a szívemről. Mindenképp jelentkezem majd.
(A leírt terhességi kort amúgy a tényleges peteéréssel számolva írtam, mert én is használtam ovu tesztet. Az utolsó vérzéstől számolva, 5+0 hetesen vizsgált, és 7+0 hét lesz amikor jövő pénteken újra megyek.)
Kisfiamnál 6+1 hetesen voltam, neki akkor már volt szívhangja
Kislányomnál először 5+3nál, akkor még csak petezsákot látott. Egy héttel később 6+3nál már volt szívhang.
Nyugi, rendben lesz minden :)
Szia!
Én 7+3 hetesen voltam dokinál. Csak petezsákot látott. Se embrió, se szikhólyag, se szívhang. Azt mondta, hogy reménykedhetek, de ne nagyon, mert szerinte szinte biztos, hogy ezt műszeresen kell befejezni... A poklot éltem át... Nem volt egy kedves doki, és ráadásul magánorvos volt, és 10 perces késésem miatt a 8000 ft-os vizsgálatból 10000 ft lett. Aztán 8+5 hetesen ájulással ügyeletre vittek be, akkor megvizsgáltak, és látszott az embrió, szívhang, szikhólyag. :)
Szóval ha ilyen korai terhességnél nem látszik minden, nem szabad feladni.
Boldog Baba várást!
12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!