Pozitív teszt után egyből lehet látni valamit az ultrahangon?
Figyelt kérdés
Ez a mai tesztem:
Peteérésem pontosan 14 napja volt. Holnap mennem is kell orvoshoz, mert szednem kell valamit ami segít meegtartani a terhességet. Sajnos többször is elvetéltem a lányom előtt, nála is kellett szednem. Van értelme, ha ultrahanggal megnéz, láthatja azt a kis foltot, vagy inkább ne is kérjem, mert még semmi sem látszódna?
2014. jan. 16. 19:37
1/13 anonim válasza:
6 hetes terhességnél korábban semmit sem látnak, főleg az sztk-s felbontású UH-n.
2/13 anonim válasza:
Nagyon korai még látni bármit is. Ne is kérd, mert csak idegeskedni fogsz, hogy még nem látják.
Gratulálok:)
3/13 anonim válasza:
Ne aggódj, mert látni biztos, hogy semmit nem fog ultrahangon. Körülbelül két hét múlva fog visszarendelni. Minden jót kívánok nektek!
4/13 anonim válasza:
5. hét után láthatnak petezsákot de ez sem kötelezö még. 6. hét után van már szivhang tehát ráérsz akkor menni. Biztos nem fog még semmit létni az orvos.
5/13 anonim válasza:
Én pozitív teszt után mentem 1 héttel és már látszódott a petezsák 3 mm-es volt. 4-5 hetes között voltam :)
6/13 anonim válasza:
Én 4+2 voltam mikor először voltam dokinál (nekem is szednem kellett terhességmegtartót), és már 4.5mm volt a petezsák :) 28 napos ciklus, 14.napon volt pé.
7/13 A kérdező kommentje:
A doki úgy döntött azért megnéz, de nem látott terhességet. Hát nagyon remélem, hogy ott van a kisbabám, csak még olyan nagyon picike. Amikor hazaértem gyorsan csináltam egy másik tesztet biztos ami biztos és az is szép pozitív lett. 11 nap múlva kell mennem magánrendelésre (most csak sztk-ban tudott rám nézni) Annyira félek most, pedig szóltam, hogy nem akarom, hogy már most ultrahangozzon.
2014. jan. 17. 20:46
8/13 anonim válasza:
Nekem sem látott először semmit, ne aggódj, valószínűleg csak túl pici még. Kaptál gyógyszert?
9/13 A kérdező kommentje:
igen, kaptam szerencsére. Mutattam neki tesztet (olyat amin csíkok vannak), azt mondta h ez bizony pozitív és felírta.:)
2014. jan. 18. 17:13
10/13 anonim válasza:
Az ultrahangtól nem lesz baja :) Nagyon picike még! Kis türelem és meglátod őt az ultrahangon! Drukkolok nagyon-nagyon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!