Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért érzem úgy mintha fel...

Miért érzem úgy mintha fel lennék fázva? 20 hetes vagyok.

Figyelt kérdés
Terhességem is felfázással kezdődött,negatív volt minden vizelet eredményem. Tegnap előtt este szörnyen fájt és csipett megint ha pisiltem. Voltam múlt héten orvosnál, tegnap megvolt a tenyésztés a sima üledék vizsgálat eredménye.Minden negatív, még a hüvelykenet eredménye is.Mégis mitől vagyok mégis ilyen rosszul? Tegnap még kicsit éreztem, ma már nem fáj, rengeteget iszom nap mint nap, tisztitott vizet. Okozhatja maga a terhesség? Ha valaki járt ilyen cipőben kérem írjon, féltem a babócát...
2008. júl. 17. 09:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat en evel vagyok megatkozva,kb 7 hetes vltam mikor kezdodott,becsben vettek vizeletmintat,negativ,utana ra 13 hetesen ujbol vizeletminta,bacit talaltak,de tenyesztesnel megint minden negativ..A nodokim nem ertem miert nem akar megvizsgalni,szerinte csak azert faj mert normalis ez terhesseg alatt..a baba okozza..hiaba mondom hogy en meg faztam fel igy terhesseg elott is.Nincs folyasom,csak faj.Nekem akkor szokott fajni mikor vecezek ,segit az hogy nagyon feloltozok es zoknival,nadragban alszom.Solubritat nevu teat irtak fel az nagyon hatasos,nem tudom itt lehet e kapni,csak a gond hogy nem mulassza el teljesen csak enyhiti..Ajanlottak a medveszoloteat de azt sem kapni itt..a baba jol fejlodik,sokat mozog,nem hiszem hogy lenne ettol problema,en csak attol felek hogy mikor kinyilik a mehszaj nehogy befertozzon a baba..3 het mulva megint megyek dokihoz,lessz megint vizeletminta..es raeroszkolom hogy vegyen huvelykenetet..22 hetes kismama
2008. júl. 17. 10:17
 2/3 anonim ***** válasza:

nekem is vannak hasonlo tuneteim. de nalam is mindig minden rendben. szerintem ez a baboval all kapcsolatban, megpedig ugy, hogy valoszinuleg kicsit irritalja a holyagot.... probalj sok kamillateat inni, engem az mindig helyrehoz. Ne ijedj meg, ez termeszetes baboval jaro.... :-)

20 hetes mamo

2008. júl. 17. 10:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kicsit megnyugodtam hogy nem csak nálam van ilyen. Nekem is jó volt a kamillatea, meg a sok sok folyadék..Terhesség előtt egyébként énis felfázós voltam, mindig antibiotikummal kezeltek ki mer akkor gennyes néha véres is volt a vizeletem..most teljesen negatív..de legalább tudjuk hogy a terhességgel jár...Minden jót nektek, érezzétek jól magatok!
2008. júl. 17. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!