Terhes lennék? Mintha mocorogna valaki a hasamban.
Ha kb rendszeres időközönként jön meg, akkor nem hinném, h terhes vagy. Akinek van a terhesség alatt vérzése, annak nem rendszeres és változó mennyiségű.
Egyébként nekem is van ilyen rugdosós érzésem ott lent. Csak a belek mozognak, meg azért még most is lehet, h a helyüket keresik is.
Elsőnek:
ezt én is hallottam, hogy nagyobb terhességet nem mutat ki a teszt. Hát, nekem még a 25 hetes terhességnél is pozi volt a teszt. Majd próbálkozom a következő hetekben is, mert kíváncsi vagyok mikor nem fogja már mutatni.
A teszt meg siman kimutatna!
Nem igaz, hogy nem mutatja ki nagyobb terhessegnel.
Gyakorlatbol is tudom, maradt meg tesztem, koltozeskor megtalaltam, vinni nem akartam, kidobni nem volt szivem, igy kiprobaltam es 31 hetesen full pozitiv lett. Szoval kimutatja.
Mellesleg a 2. babaval en 12 hetes 3 napos terehs voltam, amikor ereztem a mocorgast. Es biztos, hogy nem idosebb volt a terhesseg, mert tudtuk a fogantatas napjat.
Nalunk is keves ido volt a ket terhesseg kozott, 4 honapon at nem volt csupan baba a pocakomban, igaz, mi tervezetten alakitottuk igy az eletunket.
Szoval a lenyeg, hogy bennem akkor meg olyan friss emlekkent elt a magzatmozgas, hogy a legaprobb mocorgast is eszrevettem. Elso nap en azt hittem, hogy tevedek, de utana minen nap ereztem es egyre erosebb lett. Csak apro, nagyon gyenge maszatolas volt.
Vegyel tesztet nyugodtan es csinald meg, ird meg az eredmenyt. Kivancsi vagyok.
Mellesleg itt egy tablazat, ami azt bizonyitja, hogy terhesseg alatt vegig van hcg a szervezetben, tehat vegig pozitiv lesz a teszt, csupan annyi tortenik, hogy egy ido utan nem no tovabb, hanem valamennyire csokken es stagnal, de meg ez is boven tobb, mint amennyi egy pozitiv teszthez kell:
Kedves utolsó, nagyon köszönöm neked is a válaszod.
Tegnap csináltam egy tesztet, és negatív lett, szóval nem vagyok terhes. Bennem is él még nagyon amikor először megmozdult a kisfiam, és ezek a rángások, pont olyanok voltak. Mi az ősszel kezdünk újra a babaprojektnek. Kedves utolsó! Milyen (vagy volt,nem tudom mikor szültél) két pici gyerekkel? Nehéz volt? ELőnyei?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!