17 hetesen +6kg nagyon sok?
Figyelt kérdés
Második terhességem, az elsővel összesen 8kg híztam, ehhez képest sok, tudom. De alapból nagyon sok ?2014. jan. 16. 13:39
1/8 anonim válasza:
attól is függ, hogy hány kilóval indultál. Szerintem sok. Én 7 kilót híztam ikrekkel, pedig amúgy hízékony vagyok nagyon.
2/8 anonim válasza:
azt mondják 12-20 kg a normális (én 54 kg-ról indultam, nekem a védőnő a 12 kg-ot mondta de azért az eléggé az alja...)
Most 14 hetes vagyok és +5 kg-nál járok.
3/8 anonim válasza:
Hozzám képest sok.6,5 kg híztam 27. hétnél tartok és még ez sem ideális,lehetne kevesebb.Nem vizesedsz?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Az a baj, hogy a terhességet is sokkal kezdtem, jó sok felesleggel, 80kg-san, az a tipus vagyok akinek 2 korty víz +2kg. Nem vizesedem, nem eszem sokat, viszont amit megkívánok és amikor megkívánom azt megeszem. Engem nem zavar és nem is gátol semmiben a súlyom, csak belegondoltam, hogy az első terhességemnél majdnem végig híztam ennyit. Jó, az zűrös időszakom volt, volt hogy napokig sem ettem, most szerencsére kiegyensúlyozott az életem.
2014. jan. 16. 14:02
5/8 anonim válasza:
Teherbe esés előtt (nyáron) fogyoztam 69 voltam lement 7 kilo aztán szépen jöttek vissza a plusz kilók 72 kiloval kezdtem a terhességet most a 14.hétbe lépve plusz 5 kiló ezt 4 hete tartom remélem a végére nem leszek 100 kg:O:O:O:O szóval annyira nem kilátástalan a helyzetünk:-):-D
6/8 anonim válasza:
Hát én a 23. hétig híztam ennyit és soknak érzem. Viszont ha nem csokival és szénhidráttal tömöd magad, nem vizesedsz és nincs toxémia veszély, akkor no para, nincs mit tenni. Fogyózni el ne kezdj! :)
7/8 anonim válasza:
Én 10 kg plusszal (75) kezdtem most vagyok 19 hetes és +4kg van rajtam meg is vagyok ijedve de semmit nem akarok tenni ami árthat. Én is olyan vagyok mint te veszek két levegőt és feljön 2 kg. Nem eszem többet, kevesebbet mozgok mert az első 12 hétben pl feküdnöm kellett, most már ezt feloldották de nem merek, előtte pedig futottam lovagoltam így se tudtam tartani a sulyom....
8/8 anonim válasza:
Szerinem elég sok, főleg, ha túlsúllyal kezdtél. Az első terhességem 77kg-val kezdtem, 17 hetesen kb 2kg lehetett rajtam. A végére 16kg-ot híztam, szülés után 4,5kg maradt rajtam. Mostani terhességem sajnos még többel, 91kg-val kezdtem, 16+4 naposan még nem híztam és remélem még egy darabig nem is fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!