20 hetesen baj, ha nem minden nap érzem a babát?
nem baj, de nekem épp ezért lesz szivhang figyelöm hogy ne kellejen ezen is fölöslegesen aggódnom, sajnos anyósomnál volt magzat elhalás 7 hónaposan ráadásul nem találták az okát, tehát nem fizikai ok mkiatt volt mint köldökzsinóron csomó stb.
Mi sok éve küzdünk a babáért igy én nem fogok még feleslegesen ezen is aggodni inkább ráhallgatok naponta vagy ha épp nyugiba van és eszembe jutna aggódni. nekem megér ennyit a készülék, használtan már 5000 Ft-tól van. újonan kb. 10000.
egyáltalán nem!
Én kb a 22.-23. héttől érzem rendszeresen, naponta. Már nagyjából meg tudom mondani, hogy mikor van ébren, akkor kifejezetten figyelem, hogy mennyit mocorog.
De egyrészt napról napra aktívabb, másrészt neki is vannak nyugisabb és idegesebb napjai.
egyáltalán nem!
Én kb a 22.-23. héttől érzem rendszeresen, naponta. Már nagyjából meg tudom mondani, hogy mikor van ébren, akkor kifejezetten figyelem, hogy mennyit mocorog.
De egyrészt napról napra aktívabb, másrészt neki is vannak nyugisabb és idegesebb napjai.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!