Nyugi, van aki csak a 20. akár 22. héten érzi először. Persze mindenki mondogatja, hogy már 12-14 hetesen érzik, de nem ez az átlag. A 18. hét is inkább a korai érzékelés ideje. Én pont ilyenkor kezdtem érezni, de elég vékony vagyok, a hasfalam sem túl vaskos.
2013. nov. 28. 12:24
2/12 anonim válasza:
Nem lehet, hogy érzed egy picit, csak nem is gondolod, hogy az a babád? :)
Az első héten én is azt hittem, hogy a beleim mocorognak, vagy fel vagyok puffadva, stb..
2013. nov. 28. 12:28
3/12 anonim válasza:
Ne aggodj! Hamarosan fogod erezni. Senki mas nem szamit!!! Ez a mondat akkorra is ervenyes amikor mar kibujt a gyonyoru kis Mazsolad es mindenki jobban fogja tudni neked es neki mi a jo...
2013. nov. 28. 12:29
4/12 A kérdező kommentje:
Inkább csak szurkálást érzek és azt is csak nagyon ritkán.
Ilyen rebegést meg hasonlót egyáltalán nem.
2013. nov. 28. 12:29
5/12 anonim válasza:
Tudom, téged ez nem vigasztal, de én is 18 hetes kismama vagyok, hátsó fali lepény, második! baba, és én sem érzem.
Ha UH-n minden rendben volt, akkor próbálj megnyugodni.
Az első babámat 22. hét körül éreztem.
2013. nov. 28. 12:30
6/12 anonim válasza:
jaj de elküldeném a ....-ba azokat, akik ijesztgetnek :)
én ikreket vártam, a 20. hétig kb. semmit nem éreztem, pedig már mások állítólag a 12. héten is...szóval nyugaloooom:)))
2013. nov. 28. 12:40
7/12 anonim válasza:
óó,ne aggódj mindkét babámat 20héten éreztem előszőr,és utána se mindennap
2013. nov. 28. 12:41
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok. A hasam se nagyon nő, még mindig a régi ruháimat hordom, és mindenki csak néz, hogy "de biztos minden rendben van?"... :(
2013. nov. 28. 12:43
9/12 anonim válasza:
rám is mindig a frászt hozták azzal,hogy:jéé még mindig csak ekkor a hasad?? de ennek ellenére teljesen átlagos volt a mérete a babámnak. szóval:ne hagyd hogy megijesszenek bármivel is
2013. nov. 28. 12:48
10/12 anonim válasza:
Szia. Én 18 hetesen vettem az első kismamanadrágot, mert addig simán hordtam a rendeseket. Hasam, alig volt. 19 hetes voltam, amikor először megmozdult a kisfiam. Most 4 éves:-) Minden jót és nagyon boldog babavárást!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!