Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 18+1 hetesen nem érzem a...

18+1 hetesen nem érzem a babám mozgását. Mindenki azt mondja, már kellene. Aggódjak?

Figyelt kérdés

3 hete volt utoljára UH, akkor mindent rendben találtak.

Eléggé aggódós vagyok.

Első baba, hátsó fali lepény.

2013. nov. 28. 12:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%
Nyugi, van aki csak a 20. akár 22. héten érzi először. Persze mindenki mondogatja, hogy már 12-14 hetesen érzik, de nem ez az átlag. A 18. hét is inkább a korai érzékelés ideje. Én pont ilyenkor kezdtem érezni, de elég vékony vagyok, a hasfalam sem túl vaskos.
2013. nov. 28. 12:24
 2/12 anonim ***** válasza:
63%

Nem lehet, hogy érzed egy picit, csak nem is gondolod, hogy az a babád? :)

Az első héten én is azt hittem, hogy a beleim mocorognak, vagy fel vagyok puffadva, stb..

2013. nov. 28. 12:28
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
Ne aggodj! Hamarosan fogod erezni. Senki mas nem szamit!!! Ez a mondat akkorra is ervenyes amikor mar kibujt a gyonyoru kis Mazsolad es mindenki jobban fogja tudni neked es neki mi a jo...
2013. nov. 28. 12:29
 4/12 A kérdező kommentje:

Inkább csak szurkálást érzek és azt is csak nagyon ritkán.

Ilyen rebegést meg hasonlót egyáltalán nem.

2013. nov. 28. 12:29
 5/12 anonim ***** válasza:

Tudom, téged ez nem vigasztal, de én is 18 hetes kismama vagyok, hátsó fali lepény, második! baba, és én sem érzem.

Ha UH-n minden rendben volt, akkor próbálj megnyugodni.

Az első babámat 22. hét körül éreztem.

2013. nov. 28. 12:30
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

jaj de elküldeném a ....-ba azokat, akik ijesztgetnek :)

én ikreket vártam, a 20. hétig kb. semmit nem éreztem, pedig már mások állítólag a 12. héten is...szóval nyugaloooom:)))

2013. nov. 28. 12:40
 7/12 anonim ***** válasza:
óó,ne aggódj mindkét babámat 20héten éreztem előszőr,és utána se mindennap
2013. nov. 28. 12:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, megnyugtattatok. A hasam se nagyon nő, még mindig a régi ruháimat hordom, és mindenki csak néz, hogy "de biztos minden rendben van?"... :(
2013. nov. 28. 12:43
 9/12 anonim ***** válasza:
73%
rám is mindig a frászt hozták azzal,hogy:jéé még mindig csak ekkor a hasad?? de ennek ellenére teljesen átlagos volt a mérete a babámnak. szóval:ne hagyd hogy megijesszenek bármivel is
2013. nov. 28. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:
Szia. Én 18 hetesen vettem az első kismamanadrágot, mert addig simán hordtam a rendeseket. Hasam, alig volt. 19 hetes voltam, amikor először megmozdult a kisfiam. Most 4 éves:-) Minden jót és nagyon boldog babavárást!
2013. nov. 28. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!