Mindenki "intenziven" eli meg a baba mozgasat?
Mostantol csak igy fogok fekudni amig nem tortenik valami :)
Csak mar rossz erzes volt h. a nok 90% erzi ilyenkor a babat, en meg meg mindig nem tudom h. o volt vagy nem. koszonom a jo tanacsot, es jo babavarast mindenkinek.
Szia! Én a 16-17 hét körül kezdtem el érezni, de van, aki csak a 22. körül éri meg, ez egyén- és babafüggő! Ne aggódj, a végefelé már sok is lesz egy-egy gyomorrúgás után :)
Anyuka+ 5 hetes terhes
Nekem is kisfiu lesz:) Az utolso uh a nyakaig huzta a labat es rugott ki egyenesen,de akkor meg nagyon pici volt, nem erezhettem.
Bar mar ideje lenne :).
De koszonom, varok.
x
Szia!!Ne aggodj,en is pont igy voltam vele.20 hetessen nem ereztem semmit,talän neha valami kis mozgäsokat,ami nem volt egyertelmü!En is bepänikoltam mert olvastam hogy mär 15 hetessen erzi a baba rugäsait??!!!....Nem tudom hogy igaz-e?!
Most 23 hetessek vagyunk,es eljött az amikor bizony megereztem egyertelmüen a babämat,sött apuka is a kezevel amikor a pocimra tette:-).Szoval ne idegeskedj,mert az nem jo a babänak sem es neked sem!!Hidd el hamarossan megerzed egyertelmüen is,gyönyörü erzes!!
Toväbbi szep babaväräst!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!