Normalis a 120-as pulzus 100/60-as vernyomassal?
Nekem is hasonló a vérnyomásom.120-as pulzus mellett 100/80
Viszont én nem vagyok rosszul.Terhesség idején a pulzusunk sokkal nagyobb, 100 fölé is eshet, az nem gáz, a vérnyomásod az alsó határ...
Szia! Szerintem a pulzus azért kicsit magas. Kérdezz rá bármilyen orvosnál, nőgyógyásznál vagy a háziorvosodnál.
Bár tény, hogy ilyenkor sokaknál magasabb a pulzus a szokásosnál. A vérnyomás rendben, ha ennél nem megy lejjebb.
Nekem is hasonló volt a vérnyomásom mikor legutóbb dokinál voltam. Felírt pulzus szám csökkentő gyógyszert. Azt mondta, hogy otthon is méregessem a vérnyomásom és hogy ha a pulzus szám 100 fölé megy akkor szedni kell a gyógyszert.
Amikor dokinál voltam akkor elég ideges voltam a rossz véreredményem miatt ezért volt magas a pulzusom. Azóta mindig mérem itthon és nem megy 100 fölé így nem szedem a gyógyszert sem.
Szerintem majd mond a dokinak és ha teheted mérd sűrűbben a vérnyomásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!