Normális, ha vki 190/110-es vérnyomással nem hajlandó orvoshoz menni? Milyen következménye lehet?
Te is tudod, hogy nem normális.
Jó eséllyel hamarosan a mentő viszi agyvérzéssel. Ha szerencséje van túléli, és jöhet a rehab, mert részlegesen vagy teljesen lebénul, sérül a beszédközpont stb.
Pedig megúszhatná egy kivizsgálással meg némi gyógyszerrel is. De ezt akkor majd a többi mellé kapja.
Csak azt nem értem, hogy nincs rosszul. Nekem valami vírus miatt lett lett 145/valamennyi, azt hittem, meg is halok, annyira rosszul voltam.
Elég gyakran fáj a feje.
Még szórakozott is, hogy tök jó, mert 200 alatt van.
Nem biztos, hogy megéri az agyvérzést. Mi van, ha előbb meghal infarktusban?
Egyébként teljesen logikus, hiszen ha járna orvoshoz, valószínűleg már rég kezelnék hipertónia ellen, és nem tartana 190-nél.
Ha nincsen családja, akkor csak a szülei szíve fog meghasadni érte.
Kedves kérdező!
Nem kell másról beszélni. Pontosan tudjuk, rólad van szó!
Szerintem menj el háziorvoshoz. Ott lesz egy 24 órás mérés. Azután szívdoktorhoz. És ha nincs sazervi baj, vagy hasonló. Akkor vérnyomáscsökkentő és nyugtató (xanax, frontin esetleg rivotril). Azt majd a orvos eldönti.
Mást nem tudok mondani. Nagyon súlyos kimenetelű lehet ez a hanyagság. Akár bele is lehet halni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!