Szivsza kérdése:
Megjelent Magyarországon a H1N1 vírus. KISMAMÁK OLTASSUNK? Egy 5 hetes kismama.
Figyelt kérdés
2014. jan. 15. 18:57
11/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Pont ebben a pillanatban láttam a híradóban, hogy pár napig érdemes csak beadatni. Azt is mondták, hogy kismamáknak,öregeknek súlyos tüdőgyulladást okozhat. Van itt aki olvassa, és befogja adatni?
12/14 anonim válasza:
En sem oltatnek sosem.
Mindig van ami fel van fujva, eloszor kergemarhakor majd h1n1, ugyis ki fognak még talalni ezer mast is hogy penzt szedjenek be. Sajnos ezt biztos forrasbol tudom. Csak azert gusztustalannak tartom, hogy igy atverik az embereket...
13/14 anonim válasza:
én anno 3 éve 13 hetesen beoltattam magam, mert ahol dolgoztam(kórház) főorvosnő jól leteremtett hogy hogy képzelem hogy nem és 12. hét után be lehet adatni...na rá 2 napra én olyan, de olyan beteg lettem, nem terhesen is durva lett volna de úgy....nem szedhettem be gyógyszert csak Panadolt meg homeopátiát...4 napig 38-39 fokos láz...hányinger(nem terhességtől, nekem sosem volt), fejfájás, szédülés, taknyolás, orrspray-zés...szóval megmondtam terhesen engem mégegyszer nem oltanak!!!!
14/14 A kérdező kommentje:
Ezt a marhaságot a tv ben néztem a rtl klubon a hírekbe,így kezdték: Megérkezett Magyarországra a H1N1 vírus,járvány még nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szerinted kitalálom azt ezzel szórakozom????? Oltással kapcsolatban ,én 4 éve oltva vagyok,azt mondta a doki az még védettséget jelent.Nem szezonális vírus.Az oltás egy "életre" szól.Én javaslom az oltást de tökéletesen egyetértek azzal is aki nem.Nehéz döntés!
2014. jan. 18. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!