Ki nem várja mostanában? Én 16ára nem várom a menszeszem, remélem terhes vagyok!
Figyelt kérdés
2014. jan. 14. 19:50
1/9 anonim válasza:
Szia!Én 18-ra nem várom,és én is ugyanazt remélem amit Te Kedves Kérdező! :))
Valami tüneted??
2/9 A kérdező kommentje:
Tünetem még nincs,leszámítva azt,hogy fehér folyásom van ami nem krémszerű hanem tojásfehérje szerű nyúlós.Nem tudom jót jelent-e.
2014. jan. 14. 22:57
3/9 A kérdező kommentje:
Neked vannak tüneteid?És ha van akkor milyen tünetek?
2014. jan. 14. 22:59
4/9 anonim válasza:
Az nálam a peteérés jele,ami neked van.Nekem néha hányinger,ez 2 napja,és a jobb oldalamnál szurkálás szerű érzésem van.A hasam már van amikor fájni szokott mensi előtt 1 héttel,most nemigazán.Megvárom a hetet,és kiderül,lehet vasárnap ellövök 1 tesztet!:)
5/9 anonim válasza:
*ha addig nem jön meg!!Szorítok Neked is!:)
6/9 anonim válasza:
Én is 16-ra nem várom, holnap tesztelek, hőgörbén kívűl semmi másom nincsen, pici éles szurkák a bal oldalon meg szédülés de az bármi lehet :)
Szerintetek?
7/9 A kérdező kommentje:
Szia!Szerintem terhes vagy!Szurkolok neked:)
2014. jan. 15. 18:08
8/9 anonim válasza:
Én vagyok a hőgörbés :))) pozitív lett a tesztem még az este , hatalmas az öröm :))
9/9 A kérdező kommentje:
Tiszta Szívből Gratulálok Neked!!!!!!:)Ennél nagyobb öröm nincs a világon!!!!!!:::::::))))))))))
2014. jan. 16. 17:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!