A kórházba vigyek hálóinget vagy ne? És hány darabot?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja hogy ne vigyek mert ott úgyis adnak majd és hogy nem nagyon szeretik ha nem kórházi hálóing van a kismamákon.2014. jan. 14. 18:13
1/9 anonim válasza:
Nekem nem adtak, már a szüléshez is sajátot kellett felvenni, és aztán természetesen osztályon is. Kb. naponta egyet összevéreztem, úgyhogy 3-4 darabot használtam el. Szülés előtt érdemes bemenni a kórházba, és megérdeklődni ezt is, meg azt is, hogy a babának mi mindent kell vinned.
2/9 anonim válasza:
Debrecenben a Kenézyben szültem ott adtak, de mondták a nővérek hogy előfordulhat hogy nem lesz elég hétvégén mert akkor nincs mosoda.
3/9 anonim válasza:
Én nemrég szültem Nyíregyházán. Itt nem is lehet felvenni sajátot csak kórházit a szülésnél is meg utana a gyermekágyas osztályon is. Úgyhogy nem mindegy melyik kórházban fogsz szülni.
4/9 anonim válasza:
Nálunk (Zalaegerszeg) csak a szüléshez adnak hálóinget. Az újszülött osztályon már sajátban kell lenni. Itt egy anyukának egy gyerekorvos azért szólt, mert nem hálóruhában volt nap közben, hanem melegítőben, és szerinte ez nem wellness szálloda...
5/9 anonim válasza:
Én Budapesten szültem és nekem ugyan senki nem adott hálóinget, de még betétet is csak 2 darabot kaptam a szülőszobán, utána közölték, hogy használjam a sajátom. Én biztosan vinnék a szülőszobára is legalább 2 hálóinget 3 nagy bugyit és betétet ami extra extra vastag. Utána a kórterembe már nem kell hálóing ha neked a pizsi, melegítő kényelmesebb viselet. Érdemes olyan pizsamát/hálóinget vinni amiben tudsz szoptatni, tehát elöl gombos. Már csak azért is vinnék hálóinget szülőszobára mert a kórházi gönc hátul teljesen nyitott és bár az ember így is úgy is kiterülve tök pucéran lesz azért amíg vajúdik nem akarja mutogatni a fenekét. Ráadásul lehet kiküldenek pl. folyosóra sétálni hogy jobban jöjjön a baba és a folyosón csak kúltúrátabb egy cuki kis hálóing mint a kórházi.
6/9 anonim válasza:
Még annyi, hogy a betét nekem azért kellett a szülőszobán mert végig csurgott a magzatvizem és az egész szoba ázott már ahogy sétáltam. Aztán adtak kórházi jó nagy majd nem pelenka nagyságú betétet amiből 4 óra alatt 2db elhasználtam, (finoman mondták, hogy nincs kedvük utánam takarítani ezért kell a betét) majd amikor már nem adtak többet persze a sajátom közel sem volt olyan vastag mint a kórházi így végül kénytelenek voltak utánam takarítani.
8/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm!Én Békéscsabán fogok szülni.
2014. jan. 14. 19:50
9/9 anonim válasza:
Én nem vittem csak a szülőszobára hálóinget. A bent létre polót és melegitőt vittem. Amikor megszoptattam akkor poló és felhúz s kész:) vagy ilyen végig gombolós pizsi felsőt vettem.. Éjjel elég volt hálóingben aludni:) Szerencsére nem volt GM,igy kényelmes volt a bugyi is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!